XS
SM
MD
LG
Tipovanja
1
2
0
0


6
Indians Inđija
0.200
7
Blue Dragons Beograd
0.000
 
8
Forestlanders Mladenovac
0.000
5
Panthers Pančevo
0.600
6
Indians Inđija
0.200
7
Blue Dragons Beograd
0.000
GAT Dukes Novi Sad
Panthers Pančevo
Wild Boars Kragujevac
Imperatori Niš
SBB Vukovi Beograd
Panthers Pančevo
Imperatori Niš
Blue Dragons Beograd
GAT Dukes Novi Sad
Wild Boars Kragujevac
Izveštaj utakmice
Pobeda u Mladenovcu za opstanak u Superligi
05.06.2014 Administrator

U 6. kolu Superlige Srbije „Indiansi“ se sastaju sa svojim tradicionalnim rivalima i dobrim poznanicima, ekipom „Forestlanders“ iz Mladenovca. Meč se igra u subotu, 7. juna od 17 časova u Mladenovcu. Dve ekipe koje će u subotnjem duelu odlučivati o svojim sudbinama u Superligi Srbije redovno se sastaju već niz sezona unazad. „Indiansi“ imaju znatno bolji skor u međusobnim duelima te će takvo iskustvo biti od velikog značaja u predstojećem meču.

Mladenovčani u dosadašnjem toku prvenstva nemaju nijednu pobedu. S druge strane, „Indiansi“ su do sada ubeležili jednu pobedu, i to protiv beogradske ekipe „Blue Dragons“. Nova pobeda protiv ekipe iz Mladenovca osigurala bi im mesto u najvišem rangu takmičenja naredne godine, a eventualni poraz zakomplikovao bi situaciju na začelju tabele i dao šansu „Forestlandersima“ u opstanak među superligašima.

Photo by Dejan Vujanić

Jedan od najiskusnijih igrača „Indiansa“, krilni hvatač Milan Zoraja, smatra da su pozitivan skor protiv Mladenovca u dosadašnjim susretima i pouke izvučene iz prethodna dva poraza protiv Niša i Pančeva, olakšavajuća okolnost za njegovu ekipu pred subotnji meč.

- Kada se osvrnem na prethodne dve utakmice, rekao bih da smo pre sami sebe pobedili, nego što su nas protivnici dotukli. Istina, ni sreća nas nije nešto poslužila, a takođe je „kratka klupa“ zbog brojnih povreda igrača bila problem. Sa ekipom „Forestlandersa“ imamo dugogodišnje poznastvo i igračko rivalstvo. Iz sezone u sezonu se susrećemo sa njima i do sada smo ostvarivali pobede, tako da mislim da nam je i to olakšavajuća okolnost pred subotnji meč. Ta utakmica nam je veoma važna - jednostavno, nema nazad za nas.

Slično razmišlja i mladi lajnebeker „Indiansa“ Igor Kesić, koji je svoju afirmaciju stekao u juniorskoj ligi prošle godine, te ove ima zapažen učinak i minutažu među seniorima.

- Pobede u prethodnim susretima protiv „Forestlandersa“ daju nam mentalnu snagu da i iz narednog meča sa njima izađemo kao pobednici. Istina je da ove godine imamo lošiji učinak u ligi, ali smatram da smo ipak napredovali i sazreli kao ekipa u odnosu na prošlu sezonu.

Zbog tradicionalnog rivalstva dve ekipe, predstojeći superligaški duel se može smatrati derbijem. Susret je zakazan za subotu, 7. jun od 17 časova, a mesto odigravanja utakmice je teren FK Radnički u naselju Drapšin u Mladenovcu.

 

 

Američki fudbal Američki fudbal Sportklub Superliga Forestlanders Mladenovac Indians Inđija
Međusobne utakmice
2013-2014
07.06
17:00
Forestlanders Mladenovac
Indians Inđija
13
36

2012-2013
26.05
Indians Inđija
Forestlanders Mladenovac
27
12

Uporedni rezultati

Forestlanders Mladenovac
 
Indians Inđija
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
0 (0) Broj pobeda 2 (1)
2 (1) Broj poraza 0 (0)
25 (13) Dati poeni 63 (27)
63 (36) Primljeni poeni 25 (12)
-38 (-23) gol razlika na utakmicama +38 (+15)
0% (0%) Uspešnost 100% (100%)
Nema rezultata