XS
SM
MD
LG

Napredak promovisao novi tim za proleće

Kruševac:

 

 

  Danas je u Kruševcu održana pres konferencija za štampu  posle koje je predstavljen novi tim Napretka a evo šta su akteri konferencije rekli predstavnicima štampe

"Iz Antalije nosimo pozitivne utiske. Odigrali smo pet utakmica i zabeležili četiri pobede. To svakako ne sme da nas uljuljka, jer su to prijateljske utakmice, a mi svi zavisimo od onoga što nas čeka već od 22.februara, a to su prvenstvene utakmice. 

Ja se nadam da ćemo pokazati pravo lice već protiv Jagodine, da su igrači sasvim dobro pripremljeni i oni sami znaju šta nas očekuje i spremni smo za to. Siguran sam da će navijači Napretka i ceo grad biti zadovoljni.

Ono što je cilj kluba jeste da ostanemo u ligi. Sa ovim timom opravdaćemo očekivanja svih vas, Napredak će igrati jedan lep fudbal i nećemo sigurno doći u situaciju da razmišljamo o opstanku. Jako sam zadovoljan pojačanjima koje smo doveli i nadam se da će pokazati sve ono što se od njih očekuje ", počeo je današnju konferenciju za novinare šef stručnog štaba Nenad Lalatović.

Čast da nosi kapitensku traku dobio je Nemanja Krznarić:

" Svi novi igrači su se odlično uklopili u ekipu, jer su odlično i prihvaćeni. Novi igrači u pripremnim utakmicama su pokazali da su adekvatna zamena za igrače koji su otišli iz kluba. Oni su uneli jednu agresivnu igru što se pokazalo kao dobro. 

Sada nam preostaje da malo "spustimo loptu na zemlju" da se ne uznesemo u pobedama, i da jednom dobrom igrom obradujemo sve navijače Napretka".

Među prvima se Napretku priključio Stefan Aškovski, koji je sa ekipom prošao i drugi deo priprema u Antaliji:

" Imam samo reči hvale za svoje saigrače. Sjajno sam prihvaćen".



Nemanja Vidaković, najnovije pojačanje FK Napredak nije imao nedoumica oko dolaska u Kruševac:

" Napredak je klub sa velikom istorijom i tradicijom. Organizacija kluba je na visokom nivou. Čini mi se da, u skladu sa svojim imenom, ovaj klub sve više napreduje iz dana u dan, iz godine u godinu. Upoznat sam trenerom i stručnim štabom. Od nas se očekuje disciplina, rad i odgovornost i siguran sam da ću se uklopiti. To je bio jedan od faktora zašto sam došao u Kruševac.

Sa ovakvim stručnim štabom i saigračima, gde je atmosfera u svačionici zaista fenomenalna, siguran sam da ćemo ostvariti ciljeve koji su pred nama, a to je što bolji plasman.

Želeo bih da se zahvalim upravi kluba i nadam se da ću opravdati njihovo poverenje."

Bilans ovog prelaznog roka je sledeći: deset igrača je pristupilo klubu: Aškovski, Frajdej, Milanković, Mićić, Božović, Vukmirović, Luković, Vidaković, Milošević i Simić.

Klub su napustili: Mirosavljević, Bojić, Milošević, Koković, Kostić, Jeremić, Veselinović, Deletić, Božović, Đurić, Lazarević i Paris.

Foto; Slobodan Simić

Napretkov tim za proleće sa stručnim štabom.

Bilans ovog prelaznog roka je sledeći: deset igrača je pristupilo klubu: Aškovski, Frajdej, Milanković, Mićić, Božović, Vukmirović, Luković, Vidaković, Milošević i Simić. Klub su napustili: Mirosavljević, Bojić, Milošević, Koković, Kostić, Jeremić, Veselinović, Deletić, Božović, Đurić, Lazarević i Paris.