XS
SM
MD
LG

Bratislav Gašić: Od ledine smo napravili moderan stadion

Kaže Bratislav Gašić aktuelni ministar odbrane u vladi Aleksandra Vučića i bivši gradonačelnik Kruševca u ekskluzivnoj izjavi za naš portal. - Kada smo ušli u ovaj projekat mnogi su bili skeptični, a mi smo obezbedili donaciju od 5 000 000 evra  i krenuli u poduhvat da našim gradjanima obezbedimo još jedno velelepno sportsko zdanje koje grad neće koštati ni dinar - u dahu kaže Bata Gašić  i dodaje da ga ne sekiraju dežurni kritičari u smislu zašto objekat kasni. A Bata nebi bio Bata, da i na to nema spreman odgovor:

- Radovi kasne jer su se u medjuvremenu pojavile podzemne vode baš na delu atletske staze, nismo to hteli da radimo da bi smo tek uradili nego smo posle konsultacije sa stručnim ekipama i saniranja problema  nastavili radove. Trenutno se izvode radovi na betoniranju  atletske staze i tribina, a potom ćemo od atletskog saveza dobiti jednu od najmodernijih tartan staza u zemlji.

Na ovoj ledini biće novi moderan stadion ( Bivši Jaksa)

Što se tiče gornjeg terena sa vestačkom travom i on će biti gotov i to je donacija Fudbalskog saveza Srbije, tako da će sve biti gotovo i nadam se 14. oktobra na dan oslobodjenja Kruševca od fašizma otvorimo još jedno sportsko zdanje koje u Kruševcu nije uradjeno u poslednjih 30 godina. A Što se mene lično tiče sa zadovoljstvom ću ga otvoriti. Naravno da smo sve ovo čuli i od Dragana Lazića direktora Sportskog centra u Kruševcu i Žarka Andjelkovića gradskog većnika za sport,  koji su nam rekli da su završni radovi u toku i da 14. oktobra Krusevac dobija novo moderno sportsko zdanje sa reflektorskim osvetljenjem upravo onako kako je bivši gradonačelnik Gašić i obećao.

Bratislav Gašić sa saradnicima