XS
SM
MD
LG

FK "Drugovac" - FK"Lunjevac" 1-1

U okvru priprema u Drugovcu su snage odmerili domaci klub i FK "Lunjevac".

Treneri su ukazali šansu svim igračima, kod gostiju nekoliko igrača bilo je na probi.

Prvo poluvreme završeno je bez golova a bilo je nekoliko priika pred oba gola. U nekolio navrta istako se golman domaćih Dejan Živkovic koji je mesto medju stativama u drugom poluvremenu ustupio Nenadu Živojinoviću koji ce tek za mesec i po dana napuniti 17 godina.

Kod domaćih stara boljka neefikasnost. Stvoreno je 3-4 stopostotne prilike a pogodak je postignut tek iz opravdano dosudjenog jedanaesterca. Strelac za domaće bio je Pavlović Miloš. Prethodno, gosti su poveli posle smušenosti domaće odbrane.

Trener domaćih Stevanović Rade može biti zadovoljan igrom ali ga brine neefikasnost, stara boljka ove ekipe koja je na okupu već drugu godinu. Ipak borbenost se ne može zameriti, čini se da svi igrači domaćih dali sve od sebe.

Odbranom domaćih sjajno je komandovao verovatno i najbolji igrač i jedini momak koji nije iz sela Nikola Živanović, koji se sjano uklopio u   društvo i čiji ostanak predstavlja i najveće pojačanje za FK "Drugovac"

U domaćem timu pohvale zaslužuje kapiten i najiskusniji igrač Milić Vladislav koji je podelio sijaset sjajnih dugih lopti a takodje pohvale i za mladog Živojinović Nemanju koji najavljuje da bi mogao biti pravi istinski naslednik svog oca prerano preminulog Nebojše Živojinovića Maše. Pohvale idu i na račun njegovog starijeg brata Nikole. U drugom poluvremenu u timu domaćih igrala  sva tri rodjena brata, svi sinovi pokojnig Maše, već pomrenuti golman Nenad, i igrači Nikola i Nemanja.

Za domaće susret su počeli : Živkovic Dejan, Milojević Mladen, Mirković Jovan, Marković Aleksandar, Živanović Nikola, Mirković Nikola, Marković Radoslav, Milić Vladislav, Živojinović Nikola, Miloševic Aleksandar i Živojinović Nemanja. U drugom delu branio je Živojinovic Nenad, umesto Marković Aleksandra ušao je Pavlović Miloš, umesto Jovana Mirkovića Nešić Aleksandar i umesto Marković Radoslava poslednjih 10 minura odigrao je Mirković Dragan (moja malenkost).

U nastavku priprema za takmičenje u Opštinskoj ligi Smedereva Fk "Drugovac" u nedelju od 17 i 30 časova ugostiće ekipu FK "Cerovac".