XS
SM
MD
LG

Opštinska liga Varvarin - Remi Gradca u Toljevcu

U 3. kolu opštinske lige Varvarin 23. 9. 2012. na igralištu u Toljevcu, ekipa Gradca iz Pločnika, kao gost, i ekipa Čukaričkog iz Male Kruševice odigrali su nerešeno 3-3.

Iako sa dosta golova, ne tako zanimljiv meč odigran je u nedelju u Toljevcu.

Polukontra gostujuće ekipe u 1. min. utakmice rezultirala je korner koji umesto šanse gostiju donosi presek akcije i vođstvo domaćina u 2. minute golom D. Milosavljevića.  Nakon pogotka usledila je dosta neorganizovana igra obe ekipe sa dosta ispucavanja i preskakanja sredine terena, u kojoj se, čini se bolje snašla domaća ekipa.

Uprkos slaboj igri, gosti poravnavaju u 22. min. odličnim udarcem I. Rašića sa distance. Rezultat  se menja u 35. min. kada glavni sudija Slađan Rajković dosuđuje krajnje sumnjiv penal za domaćina zbog igranja rukom koji realizuje D. Milosavljević svojim drugim golom na meču. Međutim, vođstvo domaćih nije potrajalo i u 42. min. I. Rašić ponovo odličnim udarcem sa distance, ovoga puta iz slobodnog udarca, poravnava rezultat.

 Na odmor se otišlo rezultatom 2-2.

Drugo poluvreme proteklo je u znaku nešto bolje igre gostujuće ekipe, kada nakon nekoliko polušansi gostiju i dva nedosuđena penala u njihovu korist, domaći ponovo uspevaju da povedu golom D. Božinovića u 60. min. Par igrača gostujuće ekipe sukobilo se verbalno sa sudijom, koji je u pojedinim momentima meča delovalo kao da provocira goste, što gestikulacijom to nedosuđenim prekršajima.

Kada se činilo da ni gosti, a ni domaći nemaju više snage, igrač Gradca S. Kadrić u 85. min upućuje udarac ka golu, lopta se odbija o jednog igrača Čukaričkog i završava iza leđa golmana.

Time postavlja konačan rezultat 3-3.

Sudijska trojka:   Slađan Rajković, glavni sudija, Marko Zarovac, prvi pomoćni. Nemanja Rakić, drugi pomoćni-

Delegat utakmice - Darko Petrović


14. Oktobar 2 : 0 Parcane
Kiseljak 1 : 3 Kostrež
Čukarički 3 : 3 Gradac
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 14. Oktobar 3 3 0 0 9
2 Čukarički 3 1 2 0 5
3 Gradac 2 1 1 0 4
4 Kostrež 2 1 0 1 3
5 Varvarin 2 1 0 1 3
6 Parcane 3 0 1 2 1
7 Kiseljak 3 0 0 3 0