XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
NZ: Topličanin-Zloćudovo 1:1
15.11.2009 Marija Kostić

Još jedna loša partija domaćih, mada na početku nije izgledalo da će tako biti. Domaći fudbaleri su do vođstva stigli još u 5.minutu, gol je postigao Jovanović. A onda u 10.minutu veoma ozbiljna šansa za goste, ali Dimitrijević je bio neprecizan. U 15.minutu, dok se čekalo izvođenje slobodnog udarca u korist Prokupčana, u šesnaestercu je došlo do koškanja između Momčilovića i Đorđevića, pa je sudija, mogu slobodno reći, prestogo isključio obojicu, tako da su obe ekipe do kraja igrale sa 10 igrača. U nastavku meča bolji su bili domaći, nekoliko povoljnih prilika preko Rajkovića, Jovanovića, onda dve šanse posle dva vezana kornera, ali se u svoj toj gužvi u šesnaestercu niko nije snašao da loptu pošalje u mrežu golmana Stojanovića. I fudbaleri Topličanina su, kako to obično i biva, kažnjeni za propuštene prilike tako što su primili gol, neoprezna je bila odbrana i Milić uspeva da izjednači. Do kraja prvog dela sureta još po jedna prilika na obe strane, ali ni A.M.Jović za domaće, odnosno Đokić za goste, nisu bili precizni.

U prvom minutu drugog poluvremena veoma su ozbiljno zapretili gosti, Dimitrijević se sam našao pred golmanom Savićem, ali ovaj sjajno interveniše i uspeo je da sačuva svoju mrežu. Slede još nekoliko prilika za Topličanin, u 75.minutu prilika za Ivkovića, deset minuta kasnije šanse posle dva vezana kornera, onda u 82.minutu Đorđević se ne snalazi iako se našao sam pred golmanom Stojanovićem. Gosti su se ili branili ili napadali preko kontra napada, ali ipak su uspeli da iz Prokuplja odnesu 1 bod.

Ovu utakmicu je obeležilo izuzetno loše suđenje, podeljeno je 8 žutih i 2 crvena kartona. Mada je Prokupačka publika (koje ima sve manje iz utakmice u utakmicu) navikla na loše suđenje bilo da igra na domaćem ili na gostujućem terenu.

Prokuplje: Stadion kraj Toplice. Gledalaca: 200. Sudija: Dinčić (Niš). Strelci: 1:0 Jovanović u 5, 1:1 Milić u 37.minutu. Žuti kartoni: Rajković, Jovanović, Đorđević (Topličanin), G.Stojanović, Kostić, Milić, Đokić, D.Petrović (Zloćudovo). Crveni karton: Momčilović (Topličanin) i G.Đorđević (Zloćudovo).

Topličanin:
Savić, Ivković, Mitrović (Banković), Pantić, A.D.Jović, Mijalković, Milosavljević (Đorđević), Rajković, A.M.Jović, Jovanović, Momčilović.
Zloćudovo: G.Stojanović, Kostić (Milošević), M.Stojanović, G.Đorđević, J.Đorđević, Đokić (S.Stanković), M.Petrović (Ranđelović), D.Petrović, M.Stanković, Dimitrijević

Fudbal Fudbal Niška zona Topličanin Zloćudovo
Međusobne utakmice
2009-2010
23.05
17:00
Zloćudovo
Topličanin
2
3
14.11
Topličanin
Zloćudovo
1
1

2007-2008
13.04
Zloćudovo
Topličanin
1
0
15.09
Topličanin
Zloćudovo
0
0

Uporedni rezultati

Topličanin
 
Zloćudovo
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
4 (2) Broj utakmica 4 (2)
1 (0) Broj pobeda 1 (1)
2 (2) Broj nerešenih 2 (0)
1 (0) Broj poraza 1 (1)
4 (1) Dati poeni 4 (3)
4 (1) Primljeni poeni 4 (3)
0 (0) gol razlika na utakmicama 0 (0)
25% (0%) Uspešnost 25% (50%)
Nema rezultata
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
Steke17 je ocenio igrača