XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Lavovi u plej ofu

31.03.2019 H.D.Vujanović

Foto: facebook.com/fcbezanija

Na stadionu kraj bežanijske crkve danas je odigrana utakmica koja je zbog značaja igračima obe ekipe sputala noge. Igralo se veoma čvrsto i uglavnom se borba vodila ne sredini terena.

U prvom poluvremenu koje je završeno bez golova, domaćin je propustio da realizuje dve prilike i to preko Miloševića u 12. minutu i Divca 4 minuta kasnije. Kod gosta je priliku za postizanje pogotka imao Bajić u 23. minutu, ali je sa nekih petnaestak metara šutirao pored gola.

Bežanija je u drugom delu krenula na sve ili ništa, a dve veoma lepe prilike je propustio da realizuje Katanić u 58. i 63. minutu. Inicijativa je urodila plodom samo dva minuta kasnije kada se Desančić posle duplog pasa sa Divcem našao sam ispred golmana i rezantnim udarcem poslao loptu u mrežu. Isti igrač je u 76. minutu mogao da reši utakmicu, kada se ponovo našao oči u oči sa vratarom gostiju Živkovim, ali je ovoga puta bio neuspešan.

Do kraja utakmice više nije bilo prilika za postizanje pogodaka te su se Lavovi sa ovom pobedom našli u Play offu.

BEŽANIJA – BEČEJ 1:0 (0:0)

STADION: FK Bežanija. GLEDALACA: 400. GL.SUDIJA: Stojanović Andrija. POM.SUDIJE: Karadžić Miloš i Petković Miroljub. STRELCI: Desančić u 65. minutu. ŽUTI KARTONI: Jeremić (Bežanija), Sekulić, Lazić i Mandić (Bečej).

BEŽANIJA: Rnić, U.Stojanović, Jeličić, Divac (Jovanović), Katanić, Milošević (Nedeljković), Desančić, Jeremić, Vučetić, Bogdanovski (Tanko), M.Stojanović.

BEČEJ: Živkov, Radić, Stanojev, Živković (Mandić), Dabižljević, Matijašević (Vasin), Bajić, Lazić, Mirkov, Sekulić, Avdić.

Prva liga Srbije Prva liga Srbije Prva liga Srbije Bežanija Bečej 1918
Goran112 i još 2 korisnika su tipovali utakmicu