XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Još jedan poraz OFK Kosanice, Kuršumličani u zoni ispadanja

15.11.2020 toplickevesti.com

U 14. kolu Zone "Jug" OFK Kosanica iz Kuršumlije izgubila je u gostima od Vranjske Banje sa 3:2 (1:0). Domaći su do pred sam kraj utakmice vodili sa 3:0, a Kosanica je smanjila iz dva opravdano dosuđena jedanaesterca.

 

Bila je ovo utakmica dve ekipe sličnih kvaliteta a Vranjska Banja je iskoristila svoje šanse i osvojila bodove. U poslednjem kolu jesenjem dela prvenstva u Kuršumliji igraju Kosanica - Gracko.

Iz Zone Jug sigurno ispadaju dva kluba. Koliko će još ispasti zavisi od broja klubova koji će ispasti iz Srpske lige "Istok" a geografski pripadaju Zoni "Jug". Prema oceni našeg sagovornika, koji poznaje situaciju, svi ispod desetog mesta na tabeli Zone "Jug" će sigurno ispasti iz lige. OFK Kosanica je trenutno na 11. mestu a 12. ima isti broj bodova ali slabiju gol razliku. Srećna okolnost za Kuršumličane je što klubovi ispod trećeg mesta na tabeli nisu mnogo odmakli sa bodovima, samo pet, pa dve vezane pobede mogu mnogo da promene situaciju na tabeli. Pitanje je samo da li su igrači OFK Kosanice kadri da to i urade.

Zonske lige Zonske lige Zona "Jug" Vranjska Banja OFK Kosanica
Nema rezultata