XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice
Student polufinalista Kupa Srbije

Foto: H.D.Vujanović

Istorijski dan za obe ekipe, pobednik ulazi u polufinale Kupa Srbije Å”to bi bioĀ  najveći uspeh u dosadaÅ”njem bitisanju bilo kog kluba. TrećeligaÅ” je već napravio veliko iznenađenje izbacivÅ”i u prethodnom kolu Ekonomac, dok se Zemunci nalaze u straÅ”no dobroj seriji, na poslednjih Å”est utakmica u prvenstvu imaju četiri pobede i dva remija, plus pobedu u osmini finala kupa nad Konjarnikom.

Počelo je veoma zanimljivo. Zemun preko Majstorovića pogađa stativu u 3. minutu, par sekundi kasnije uzvratio je Janjić na drugoj strani, takođe pogodivÅ”i stativu protivničkog gola. U 5. minutu ponovo je uzdrman okvir gola domaćih, nakon Å”uta Denića sa 6 metara. Mreža se najzad zatresla u 9. minutu. Student je poveo 1:0, a strelac je bio Janjić Å”utem sa 11 metara. Denić odmah potom pogađa prečku gola Studenta i tako nastavlja niz Å”uteva koji zavrÅ”avaju na vratnici.

Student dolazi do drugog pogotka u 13. minutu kada se Å mrkić proÅ”etao kroz neodlučnu odbranu gostiju i lagano finiÅ”irao. Milosavljević u 16. minutu divno pogađa raÅ”lje gola Studenta sa 8 metara i smanjuje rezultat. Gosti do kraja poluvremena ne uspevaju da izjednače iako pucaju iz svih raspoloživih oružja, tako da Student odlazi na odmor sa minimalnom prednoŔću.Ā 

Kako je zavrÅ”io prvo Zemun nastavlja i drugo poluvreme, napadima. Iz jednog takvog, već u prvom minutu nastavka, Lekić pogađa okvir gola udarcem sa 13 metara. Isti igrač 3 minuta kasnije pogađa prečku iz blizine, nakon lepe akcije Zemunaca. Golman Studenta Sokić je pravio čuda na golu, činilo se da je začarao mrežu, plus u 31. minutu Lekić po treći put danas pogađa okvir gola. Zatim Milosavljević 3 minuta pred kraj sa pola metra uspeva da prebaci prazan gol, nije jasno kako je to uspeo.

Radojičić u kontranapadu posle greÅ”ke golmana Zemuna Margetića postiže pogodak i odvodi Student u polufinale, igrao se 38. minut. Isti igrač je dve sekunde pre kraja potvrdio pobedu kada je već sve bilo zavrÅ”eno i dotukao goste. Plasman u polufinale Kupa Srbije je najveći uspeh u istoriji ovog mladog kluba iz prestonice, a ujedno se nalaze na prvom mestu Treće lige Beograd i očekuju drugoligaÅ”ku promociju. Å ta reći za Zemun, osim da su pogodili Å”est puta okvir gola i da im je magični Sokić odbranio preko deset udaraca kad su svi već videli loptu u golu. Polufinale je na programu za dve nedelje, tačnije 31. marta.

STUDENT - ZEMUN SAMO PRAVO 4:1 (2:1)

SALA: SC Rakovica. GLEDALACA: Bez prisustva publike. SUDIJE: Galić Branko i Biorac Ivan. STRELCI: Janjić 9, Šmrkić 13. i Radojičić 38. i 40.min (Student), Milosavljević 16.min (Zemun SP).
STUDENT: Sokić, Radojičić, Veličković, Å mrkić, Janjić - rezerve: Čičković, Brkić, Simčević, Glavonjić, Milutinović.Ā 
ZEMUN SAMO PRAVO: Margetić, Milosavljević, Arsić, Đuričić, Mandić - rezerve: Radmanović, Denić, Majstorović, Milenović, Tomić, Grujić, Lekić, Jelić.

Foto: H.D.Vujanović

Futsal Futsal Kup Srbije Student Zemun Samo pravo
Međusobne utakmice
2020-2021
18.03
18:15
Student
Zemun Samo pravo
4
1

Uporedni rezultati

Student
 
Zemun Samo pravo
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
1 (1) Broj utakmica 1 (0)
1 (1) Broj pobeda 0 (0)
0 (0) Broj nereŔenih 0 (0)
0 (0) Broj poraza 1 (0)
4 (4) Dati poeni 1 (0)
1 (1) Primljeni poeni 4 (0)
+3 (+3) gol razlika na utakmicama -3 (0)
100% (100%) UspeŔnost 0% ()
Nema rezultata