XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

Zvezda slavila kod Spomen parka

15.03.2023 Aleksandar DaiÅ”ević

Detalj sa utakmice kadeta Sloge i beogradske Crvene zvezde

Vanredno kolo Kadetske lige Srbije donelo je gostovanje Crvene zvezde na Gradskom stadionu. Jaka kiÅ”a i loÅ”e vreme uticali su na kvalitet igre, ali borbenost nije izostala. ā€žCrveno-beliā€œ su bili bolji rival, imali zrele prilike, pogodili stativu, a Slogu je ubedljivijeg poraza spasio golman Spasojević. Prvu priliku za goste imao je odlični centarfor Golubović, ali je za malo bio nepricizan, da bi njeogvo sledeći pokuÅ”aj odbranio Spasojević. Sloga je ostavila dobar utisak, borili su se ā€žbeliā€œ dali sve od sebe i pokuÅ”avali iz kontranapada da urade neÅ”to viÅ”e pred golom besposlenog DraÅ”kića. U 24. minutu, posle prekida i ubačene lopte od strane Maksimovića, najbolje je reagovao UroÅ” Tegeltija i glavom poslao loptu do stative koja je potom zavrÅ”ila u mreži. Samo minut kasnije zicer priliku imali su gosti, ali je Spasojević odbranio Å”ut Golubovića.

Ā 

U drugom poluvremenu ista slika na terenu, čvrsta i korpulentna odbrana C.zvezde lako je izlazila na kraj sa napadima domaćih, dok su na drugoj strani prilike propuÅ”tali puleni Slađana Nikolića. U sam smiraj meča, u dubokoj nadoknadi utakmice, dobar prodor Maksimovića i odličan centarÅ”ut u gol je pretvorio Markočević za konačnih 0-2. Utakmicu je odlično sudila trojka na čelu sa Predragom Simićem iz Užica.

Borbeno po jakoj kiŔi i natopljenom terenu odigrali su kadeti Sloge i Crvene zvezde

SLOGA (KV) ā€“ CRVENA ZVEZDA 0 ā€“ 2 (0 ā€“ 1)

Gradski stadion u Kraljevu Gledalaca: 300 Sudija: Predrag Simić (Užice) 8 Strelci: Telegletija u 24. i Markočević u 90. minutu Žuti kartoni: Belaćević, Vesković (Sloga), Mladenović (Crvena zvezda).Ā Igrač utakmice: Andrija Maksimović (C. zvezda)

SLOGA: Spasojević 7,5, Belaćević 7, Vuković 7, Vesković 7, Babić 7, Stanojević 7, Kaličanin 7, KoÅ”anin 7, Antonijević 7 (Mihajlović -), Vuksanović 7 (Joković 7), Vrijević 7,5 (Mrvić -).

CRVENA ZVEZDA: DraÅ”kić -, Ostojić 7,Ā Äurić 7, Ilić 7,5, Milosavljević 7, Mladenović 7 (Stojanović 7), Vukojević 7 (Vasilić -), Petrović 7,5, Golubović 7,5 (Ivanović 7), Maksimović 7,5, U. Tegeltija 7,5 (Markočević 7,5).

Omladinske lige Omladinske lige Kadetska liga Srbije Sloga (K) Crvena zvezda
Nema rezultata