XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

SAS doživeo minimalan poraz od Spartaka

27.11.2022 ZRKlik

Futsaleri SAS-a u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva, pred domaćom publikom u Kristalnoj dvorani, dočekali su odličnu ekipu Spartaka iz Subotice i doživeli prvi poraz u dosadaÅ”njem toku prvenstvaĀ  rezultatom 5:6. Bez obzira na večeraÅ”nji rezultat SAS je zasluženo zauzeo prvo mesto i proslavio titulu jesenjeg prvaka Druge futsal lige.

Ā 

Golom Tomića u 3. minutu gosti dolaze do vođstva. Matić nakon jakog i preciznog Å”uta desno iskosa sa 12 metara pogađa suprotan ugao golmana gostiju Bjelice za 1:1.
Gosti u 14. minutu, opet preko Tomića, dolaze do vođstva od 1:2. Igrač Spartaka Guberinić nakon odličnog solo prodora postiže pogodak za 1:3 u 17. minutu. Pred sam kraj prvog poluvremena Lučanović povisuje na 1:4 za goste iz Subotice.

Na početku drugog poluvremena, na asistenciju Silija, Guberinić postiže gol za 1:5. U 28. minutu Lojpur odlično pronalazi Delića koji smanjuje na 2:5. Gosti preko Celina, u 34. minutu,Ā  tresu mrežu Rodića za 2:6, od tog trenutka ekipaĀ  SAS-a igra sa igračem golmanom i ubrzo preko Å korića smanjuje na 3:6. Aranitović na drugoj stativi proigrava Matića koji u 36. minutuĀ  pogađa za 4:6. VrÅ”ili su igrači SAS-a konstantan pritisak na gol gostiju i Aranitović efektno zavrÅ”ava akciju pogodivÅ”i same raÅ”lje golmana gostiju za 5:6. U poslednjih 10 sekundi imao je Radenković priliku da izjednači, ali lopta je zavrÅ”ila iznad gola za konačnih 5:6 i prvi poraz ekipe SAS-a ove sezone.

SAS je jesenji prvak sa osvojena 32 boda, 10 pobeda, dve nereŔene utakmice i jednim porazom. Ekipa Sime Batinice ove polusezone postigla je 57, a primila 27 golova.

KFM SAS:Ā Rodić, Radenković, Arantinović, Å korić, Novković. Zamenici igrača:Popović, Lojpur, Marković, Pančić,Bačvanski, Živanov, Å arenac, Matić i Delić. Treneri: Milivoj Sima Batinica i nekadaÅ”nji reprezentativac u futsalu Milosavac Vladimir.

SPARTAK GP: Bjelica, Lučanović, Guberinić, Sili, Tomić. Zamenici igrača: Celin, Mijatović, Spremo, Bursač, BaÅ”ić, Čičić i Stanić.

Futsal Futsal Druga Futsal liga SAS Spartak GP
RaleR i joÅ” 3 korisnika su tipovali utakmicu