XS
SM
MD
LG
Ko je pobedio? SSNET AI prognoza
Pobeda domaćina
NereŔeno
Pobeda gosta
48%
36%
16%
Tipovanja
1
X
2
4
0
0
Utakmica tipovana 4 puta

9
Javor Matis
12
10
IMT
11
11
Napredak
11
13
Radnički 1923
9
 
14
Radnik
8
15
Radnički (N)
8
Vojvodina
Radnički 1923
Radnički (N)
Partizan
TSC
Javor Matis
Radnički (N)
Partizan
TSC
Čukarički
Igrači i ocene
  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba
Tekstualni prenos utakmice
IzveŔtaj utakmice
"Traktoru" potreban remont, nisu uspeli da savladaju ni Surduličane

Detalj sa utakmice - foto: H.D.Vujanović

IMT je dosta dobro počeo sezonu, ali je zatim posustao, na poslednjih pet utakmica zabeležio je samo jednu pobedu uz četiri poraza. Radnik posle solidnog starta takođe beleži minuse, iz četiri zadnje utakmice ubeležili su samo bod na svoj konto. Dakle sudar ekipa poljuljanog karaktera, a kome će viÅ”e prijati vazduh na ĖkrovuĖ saznaće se posle 90 i neÅ”to viÅ”e minuta igre.

Posle početne uspavanke u 14. minutu je viđena lepa akcija domaćih. Radočaj je proÅ”ao po boku i idealno centrirao na 6-7 metara od gola, mlađani Luković se izvio i posle Å”uta glavom uzdrmao prečku. Domaći su neprekidno na protivničkoj polovini, a do prednosti dolaze u 24. minutu. Radočaj je izveo korner, a najspretniji u gužvi bio je omaleni GliÅ”ić i sa desetak metara zatresao mrežu. Gosti su tek tada počeli da igraju malo otvorenije, međutim do odmora viÅ”e nije bilo uzbuđenja ni na jednoj strani. Sve ukupno gledano, prvo poluvreme bilo je jedva za prelaznu ocenu.
U nastavku se igra bez žara, gosti doduÅ”e imaju veći posed, ali sve je to nekako usporeno, kao da ekipe igraju pod ĖručnomĖ. Prvo veće uzbuđenje desilo se u 70. minutu kada je Jović nespretno u svom kaznenom prostoru oborio vezistu domaćih Vukića, za glavnog sudiju nije bilo dileme, pokazao je odmah na ĖkrečĖ. Međutim, posle intervencije iz VAR sobe, sudija Radaković je pogledao snimak i dosudio prekrÅ”aj za goste na centru koji se desio u začetku napada IMT-a.

Da su opasni posle prekida domaći su pokazali i u 78. minutu. Nakon joÅ” jednog kornera, na drugoj stativi se naÅ”ao usamljen Stamenić, ali je sa 6 metara uspeo da zatrese samo spoljni deo mreže. Radnik iz jedne jedine Å”anse na meču poravnava rezultat, igrao se 81. minut kada je dobro ubacivanje Jovića sa strane u gol pretvorio rezervista Baić. Napori domaćih da do kraja postignu gol i uzmu sva tri boda ostali su na tome. Neverovatno je Å”ta nisu iskoristili u poslednjem sedmom minutu nadoknade. Prvo je GliÅ”ić Å”utirao sa peterca, golman Ranđelović je loptu skrenuo do prečke, na odbitak je natrčao Luka Luković i sa pola metra pogodio gornji deo prečke. Sekvenca za rubriku ĖVerovali ili neĖ. Tako je slađi deo kolača otiÅ”ao u Surdulicu.
Radniku očito prija ĖkrovĖ posle Voždovca uspeli su da odigraju nereÅ”eno i sa IMT-om. Naredno kolo na programu je za dve nedelje, zbog reprezentativnih obaveza, kada će IMT gostovati poslednjeplasiranom Železničaru u Pančevu, dok Radnik očekuje joÅ” jedno gostovanje, ovaj put Vojvodini na stadionu ĖKarađorđeĖ.

IMT - RADNIK 1:1 (1:0)

STADION: FK Voždovac. GLEDALACA: 200. GL.SUDIJA: Radaković Nikola. POM.SUDIJE: Đorović Nikola i Obradović Nikola. STRELCI: GliÅ”ić 24. (IMT), Baić 81. (Radnik). ŽUTI KARTONI: GliÅ”ić, Savić, Kijevčanin i Džinović (IMT), Abubakar, Hajdarević, Kočić i Baić (Radnik).
IMT: Gordić, Savić, Vukić, GliÅ”ić, L.Luković, Zuev (Kijevčanin), M.Luković, Stamenić (Džinović), Ćirković (Čarapić), Radočaj (Živojinović), Lambulić.
RADNIK: Ranđelović, Hajdarević (OreŔčanin), Milićević (TomaÅ”ević), Vranjanin, Čumić (Bogdanović), Duronjić,Ā  Jović, Kočić, MitoÅ”ević (Stojanović), Abubakar, GaÅ”ić (Baić).

Superliga Srbije Superliga Srbije Mozzart Bet Super liga Srbije IMT Radnik
Međusobne utakmice
2023-2024
01.05
16:00
IMT
Radnik
5
2
IMT
16.03
14:00
Radnik
IMT
0
1
IMT
06.10
16:30
IMT
Radnik
1
1
IMT

Uporedni rezultati

IMT
 
Radnik
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
3 (2) Broj utakmica 3 (1)
2 (1) Broj pobeda 0 (0)
1 (1) Broj nereŔenih 1 (0)
0 (0) Broj poraza 2 (1)
7 (6) Dati poeni 3 (0)
3 (3) Primljeni poeni 7 (1)
+4 (+3) gol razlika na utakmicama -4 (-1)
66% (50%) UspeŔnost 0% (0%)
GogiMix1 i joÅ” 3 korisnika su tipovali utakmicu