XS
SM
MD
LG
Ko je pobedio? SSNET AI prognoza
Pobeda domaćina
NereŔeno
Pobeda gosta
41%
30%
29%
Tipovanja
1
X
2
6
0
4
Utakmica tipovana 10 puta

6
Čukarički
8
7
IMT
7
8
Radnik
7
1
Partizan
13
 
2
TSC
13
3
Crvena zvezda
12
TSC
Čukarički
Novi Pazar
Voždovac
Spartak ŽK
Javor Matis
Radnički (N)
Vojvodina
TSC
Voždovac
Igrači i ocene
  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba
IzveŔtaj utakmice
Hrabri IMT u nadoknadi poklekao pred Partizanom

Detalj sa utakmice - foto: H.D.Vujanović

Prva zvanična prvenstvena utakmica između IMT-a i Partizana privukla je na popularni ĖkrovĖ solidan broj ljubitelja ĖbubamareĖ. Sjajno su domaći otvorili utakmicu postigavÅ”i pogodak na samom početku, igrao se 5. minut. Brz kontranapad je poveo Kodžić, uposlio Luku Lukovića čiji Å”ut brani na kratko Jovanović, a odbitak Vukić Å”alje u mrežu. Nakon dva minuta, na drugom delu terena, Saldanja Å”utira iz dobre pozicije, siguran na golu IMT-a je Gordić.
Partizan je ubrzao ritam, želi Å”to pre do izjednačenja, ali na golu domaćih pouzdani Gordić sigurnim intervencijama zaustavlja nekoliko Å”uteva sa distance između 15 i 20 metara. Igrao se 27. minut kad se golman domaćih istakao joÅ” jednom sjajnom odbranom posle Å”uta Severine sa desetak metara iskosa. Potom treba izdvojiti i sjajno izveden slobodan udarac Kanutea sa oko 25 metara u 36. minutu kada je ciljao donji desni ugao, Gordić se ispružio koliko je dug i vrhovima prstiju loptu poslao u korner. Tako je IMT do odmora sačuvao rano stečenu prednost isključivo zaslugom svog pouzdanog golmana.

Ā 

Odmah su crno-beli krenuli sa atacima u nastavku, a Kalulu u 47. minutu biva zamalo neprecizan sa 12-13 metara udaljenosti. Da domaći imaju ubitačnu kontru pokazali su i u 56. minutu, Radočaj je sa krila pogodio na petercu Kodžića, koji je prosto ĖprobuÅ”ioĖ mrežu sa te razdaljine. Gosti su ubrzo postigli pogodak preko Stojkovića, ali je isti nakon intervencije iz VAR sobe poniÅ”ten. Partizan ipak u 70. minutu smanjuje zaostatak, strelac gola bio je Brazilac Saldanja sa nekih 12 metara po zemlji.

Gosti su sve dali na napad ostavivÅ”i rupu u odbrani Å”to umalo brzonogi Radočaj nije iskoristio u 78. minutu, ali se isprečila prečka. Partizan je zatim ogromnu priliku da izjednači imao u 87. minutu kada je Saldanja sa tri metra promaÅ”io gol posle kornera koji je izveo Natho. Veliki borac Belić je u 90. minutu uspeo da izbori penal za svoju ekipu koji je sigurno realizovao Natho. Zaustavno vreme je bilo kobno po domaće, igrao se 5. minut nadoknade kada je rezervista Nikolić totalno preokrenuo rezultat. Partizan je pobedio IMT, možda i nezasluženo, ali odlučilo je veće iskustvo i izbor igrača.
Posle dvonedeljne reprezentativne pauze prvenstvo se nastavlja utakmicama 7. kola kada će IMT u NiÅ” na noge Radničkom, dok Partizan dočekuje Radnik iz Surdulice.

IMT - PARTIZAN 2:3 (1:0)

STADION: FK Voždovac. GLEDALACA: 1500. GL.SUDIJA: Ilić Pavle. POM.SUDIJE: Petrović Nemanja i Živković Marko. STRELCI: Vukić 5. i Kodžić 56.min (IMT), Saldanja 70, Natho 90+1. (k.u.) i Nikolić 90+5.min (Partizan). ŽUTI KARTONI: L.Luković, Šedrak i Delević (IMT), Saldanja i Menig (Partizan).
IMT: Gordić, Savić, Vukić (Stefanović), GliÅ”ić, L.Luković (Delević), M.Luković, Ćirković, Kodžić (Stamenić), Radočaj, Kijevčanin (Å edrak), Lambulić.
PARTIZAN: Jovanović, Stojković, Ilić, Antić, Marković, Severina (Zahid), Kanute (Natho), Menig (Nikolić), Saldanja, Kalulu, Belić.

Superliga Srbije Superliga Srbije Mozzart Bet Super liga Srbije IMT Partizan
Međusobne utakmice
2023-2024
17.02
16:15
Partizan
IMT
5
2
IMT
03.09
20:00
IMT
Partizan
2
3
IMT

Uporedni rezultati

IMT
 
Partizan
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
0 (0) Broj pobeda 2 (1)
0 (0) Broj nereŔenih 0 (0)
2 (1) Broj poraza 0 (0)
4 (2) Dati poeni 8 (5)
8 (3) Primljeni poeni 4 (2)
-4 (-1) gol razlika na utakmicama +4 (+3)
0% (0%) UspeŔnost 100% (100%)
GogiMix1 i joÅ” 9 korisnika su tipovali utakmicu