XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
SLZ: Vujić Valjevo - Pobeda 1:1

 

Iako su u Valjevo otputovali bez Aleksandra Varjačića, koji je "odrađivao" kartone, Beloševčani su uspeli da se vrate neporaženi i sa petog gostovanja. Pre ovoga osvojili su po bod u Klupcima i u Lajkovcu, a sva tri boda su doneli iz Uba i Aranđelovca. Izabranici trenera Slaviše Kovačevića i juče su odigrali sigurno i potvrdili da nije bilo slučajno što su pred svojim navijačima pobedili i prvoplasirani Rudar iz Kostolca

Domaćin, kome je ovo bila šesta nerešena igra, prvi je došao u vođstvo. U 25. minutu posle kornera i nespretne intervencije u odbrani Beloševčana, u gužvi na drugoj stativi najbolje snašao napadač Gajić i glavom loptu sa tri metra ubacio u mrežu.
Ekipa Pobede Beloševac u drugom poluvremenu zaigrala je ofanzivnije ulaskom Rakića i Ristića i to je urodilo plodom. Posle lepe akcije u 56. Minutu, Nenad Rakić je između dvojice domaćih odbrambenih igrača doturio loptu do Ristića, koji je utrčao u kazneni prostor i sa desetak metara preciznim udarcem savladao golmana Dragićevića.

- Nisam očekivao da ćemo ovako teško doći do boda u Valjevu. Nismo odradili ono što smo se dogovorili i pripremali za ovu utakmicu. Primili smo gol posle kornera, jer je zatajila naša odbrana. Međutim, izmenama u drugom poluvremenu odigrali smo ofanzivnije i uspeli da izjednačimo, posle jedne lepe akcije, koju je iskoristio Saša Ristić .Imali smo još dve prilike da učinimo i nešto više preko Markovića i Stojanovića, ali mislim da je rezultat 1:1 i najrealniji odnos stanja na terenu. U narednom kolu imamo težak susret sa našim dobrim prijateljima iz Bumbarevog Brda kod nas u Beloševcu. Pokušaćemo da odigramo što bolje i u fer i korektnoj igri neka pobedi ko bude bolji i ko bude imao više sreće - kaže trener Slaviša Kovačević.

VALJEVO – Stadion: "Senjak". Gledalaca: 150. Sudija: Marjan Janković (Petrovac). Strelci: Gajić u 25. Minutu za Vujuć Valjevo, Ristić u 56. minutu za Pobedu Beloševac. Žuti kartoni: Rakić, Ristić i Marković (Pobeda Beloševac). IGRAČ UTAKMICE: Nenad Rakić (Pobeda Beloševac).

VUJIĆ VALJEVO: Dragićević, Đukić, Stojanović, Lazić, Vukadinović (Andrić), Jevtić, Marković, Rajković, Rakonjac (Vujić), Rašević, Gajić.
POBEDA BELOŠEVAC
: Trifunović, Stojilović, Vit. Bubanja, Lepović (B. Stefanović), Vl. Bubanja, Opančina, Vukomanović (Ristić), Milosavljević ( J. Stefanović), Stojanović, Lukić, Marković.

Fudbal Fudbal Srpska liga "Zapad" Vujić Valjevo Pobeda
Međusobne utakmice
2012-2013
19.05
16:30
Pobeda
Vujić Valjevo
3
2
03.11
13:00
Vujić Valjevo
Pobeda
0
0

2011-2012
12.05
16:30
Pobeda
Vujić Valjevo
2
0
22.10
11:00
Vujić Valjevo
Pobeda
1
1

Uporedni rezultati

Vujić Valjevo
 
Pobeda
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
4 (2) Broj utakmica 4 (2)
0 (0) Broj pobeda 2 (2)
2 (2) Broj nerešenih 2 (0)
2 (0) Broj poraza 0 (0)
3 (1) Dati poeni 6 (5)
6 (1) Primljeni poeni 3 (2)
-3 (0) gol razlika na utakmicama +3 (+3)
0% (0%) Uspešnost 50% (100%)
Nema rezultata
PFL Sombor je ocenio igrača
PFL Sombor je ocenio igrača
PFL Sombor je ocenio igrača
PFL Sombor je ocenio igrača
PFL Sombor je ocenio igrača
PFL Sombor je ocenio igrača
PFL Sombor je ocenio igrača
PFL Sombor je ocenio igrača
PFL Sombor je ocenio igrača