XS
SM
MD
LG

Jovčani iznenadili favorita

Omladinska selekcija Ribnice "prepisala" je recept od seniorskog tima i sezonu započela pobedom na domaćem terenu. Iako najmlađi u ligi, Jovčani su velikom borbenošću izvojevali pobedu protiv favorizovanog rivala koji je uoči početka prvenstva slovio za najbolji tim. Pobedu je Ribnici doneo Baković sjajnim begom u 51. minutu, kada je pogodio "malu mrežu" vratara gostiju Miletića, nakon što ga je iz deganžmana uposlio golman Miladinović, a štoperi Reala loše procenili let lopte. Trebalo bi istaći da je upravo Miladinović u nekoliko navrata sjajno intervenisao nakon opasnih šuteva napadača iz Podunavaca i uneo sigurnost u igru domaćina, te da su Jovčani u nekoliko navrata propustili priliku da dotuku rivala, a u prilikama za postizanje gola bili su Milašinovići, najpre mlađi Luka, pa stariji Lazar. U narednom golu Ribnica gostuje u nedelju u Novom Selu kod Omladinca.

FK RIBNICA - FK REAL (Podunavci) 1:0 (0:0)

Igralište: La Bombonera; Gledalaca: 50; Sudija: Minić; Strelac: 1:0- Baković u 51. minutu. Žuti kartoni: Karavesović (Real).

RIBNICA: Miladinović 8, Gračanac 7 (Plavljanić 7), Živković 7 (Lu. Milašinović 7) (Radunović 7), Tončev 7, Milosavljević 7, Puzović 7, Tokalić 7 (Tošović 7), Jokanović 8, Živanović 8 (Luković -), Slavković 7 (Kačarević -), Baković 8 (La. Milašinović 7).