XS
SM
MD
LG

Mašinac otvara sezonu sa Slogom
Žrebom u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije odlučeno je da Ženski fudbalski klub iz Niša 15. avgusta u prvom kolu Superlige dočeka Slogu Radnički, a u drugom gostuje Crvenoj zvezdi.
490x370-ana-marinkovic-zfk-masinac.jpg
 
Za 12 dana Mašinac "pali motore"; foto: facebook.com/zfkmasinac

Desetak dana pre početka nove sezone u ženskoj Superligi izvučeni su takmičarski brojevi čime su poznati parovi 14 kola regularnog dela takmičenja.

Nova sezona startuje 15. avgusta i Nišlijke će tada ugostiti Slogu Radnički koju je Mašinac prošle sezone pobedio u Nišu, a igrao nerešeno u Zemunu.

U petak 21. avgusta sledi drugo kolo u kom niški tim gostuje velikom rivalu Crvenoj zvezdi. Zadovoljan sam žrebom i time što je prva utakmica u Nišu. Takođe, dobro je da smo izbegli Spartak u prva dva kola - kazao je Perica Krstić, trener Mašinca.

Posle 2 kola sledi pauza u šampionatu zbog obaveza reprezentacija. U 3. kolu, koje je na programu poslednjeg vikenda avgusta, Mašinac dočekuje Mačvu, papotom gostuje Vojvodini. Slede potom dva derbija kod kuće - protiv šampiona Spartaka i Napretka. U poslednjem kolu jesenjeg dela Mašinac gostuje Požarevcu.

 
 

Mašinac 2 : 1 LASK Crvena zvezda
Napredak 0 : 5 Spartak
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Spartak 12 11 1 0 34
2 LASK Crvena zvezda 12 4 1 7 13
3 Napredak 12 4 1 7 13
4 Mašinac 12 2 3 7 9