XS
SM
MD
LG

Dejan Stajić, sudija iz Vranja, ponovo oštetio Piroćnce!

Prva futsal liga13.kolo: Pirot : KMF Pirot   - FON Beeograd   1:2  (0:0)

KMF Pirot  Nikolić, Krstić, B.Kostić Stanković, Pejčić, Djordjević, Stoiljković, M.Kostić , Pešić, Vasić, Mišić, N.Stojić, B.Stojić.

Sudije Oliver Nikolić (Niš), Dejan Stajić ( Vranje), Aleksaandar Minić (Knjaževac).

Strelci 0:1 Cvetković 34.min, 1:1 Stoiljković 37. I 1:2 Pešić u 40. minut.

Počeću izveštaj parafrazom onog ,, Čuvaj se Dejana Stajića i kada poklone donosi,,! Da, pojasnim, Dejan Stajić je još uvek mladi, jer sporo uči ovaj zanat, nadobudni sudija iz Vranja, koji je  zbog ,,hiljadu nepravdi,, stigao da sudi mali fudbal. Ovim - ,,mali fudball,,ne umanjujem značaj sudjenja ove, inače najače lige u Srbiji, već želim da kažem da je nadobudno, sa mnogo akmbicija krenuo da ,,pliva sudijskim vodama,, imajući iza sebe čoveka koji ga je ,,gurao,, . Kada se vreme promenilo i čoveka iza ledja više nije imao, Dejan Stajić je počeo da   ,,baulja,,  fudbalskim terenima.

Pamtim  ga kao ,,zlu paru,, kada je Radničkom na desetine puta oteo pobede i sramotno delio navodnu pravdu.

Dejan Stajić nikada nije dobro došao u Pirot jer je uvek u sebi imao nešto što je sakrivao čekajući trenutak da  ošteti, pokrade Piroćance.

Dejan Stajić je to učinio i večeras u meču u kojem su pirotski fudbaleri zaslužili najmanje bod u susretu s kandidatom za drugo mesto. Gosti su sinoć stigli u Pirot, trenirali u Hali, stavili do znanja zašto su došli i za verovati je da   su sve mere očigledno preduzeli da ne izgube utkmicu. Spremili su se očigledno dobro.

Ne znam da li im je odgvarala nula, ali u dugom poluvremenu, kada im je gol visio u vazduhu i kada je Pirot bio na korak do vodjstva , Dejan Stajić se uzdigao iznad meča. Najpre nije svirao čist penal kada je gostujući igrač na gol liniji igrao rukom, a kasnije to pred Stajićem fer i sportski priznao da jeste igrao ( bravo!!!)!!!

Zatim, kada su u tri minnuta najpre gosti, a potom Piroćanci postzali golove i  kada se stvorila opšta panika i jurnjava za pobedničkim golom i kada su i jedni i drugi koristili igrača golmana, Stajić je dve sekunde pre kraja dao loptu gostima koji su je poslali u mrežu.

Ovo su one krupne sudijske otimačine, za one sitnije, za seckanje igre, što on ume, za presudjivanja koja su nervilarala, o tome neću jer bi mi trebalo mnogo vremena.

Dok su pirotski fudbaleri plakali u svlačionici, Stajić se bez imalo obraza i stida  žalio Milanu Tošiću da zbog prigovora  Piroćanaca NEĆE DOBITI PRELAZNU OCENU!! A što je Pirot zahvaljući njemu ostao bez boda ili bodova, to Dejana Stajića nije bilo briga!!!??? Čak ni kritika deelegata nije bila dovoljna da shvati da je oštetio svoje komšije Piroćance, zarad bodova beogradskom timu. Timu iz BEOGRADA!! Stajiću!!!.

Za Dejana Stajića uvek je bilo važno kako ŠEF kaže i šta Beograd misli. Tako je bilo I večeeras.

Stajiću kada ćeš u prevremenu penziju!? Bilo bi konačno dowbro za mali i veliki fudbal,  da konačno baciš pištaljku, ili pištaljka odbaci tebe!!!


13 .kolo Prva Futsal liga
International 9 : 4 Kalča
Pirot 1 : 2 FON
Nova Pazova 3 : 2 Jastrebac
RB 4 : 2 Deus
Ekonomac 3 : 1 Novi Pazar
Samo pravo 3 : 3 Smederevo
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Ekonomac 13 13 0 0 39
2 Novi Pazar 13 10 1 2 31
3 Nova Pazova 13 10 1 2 31
4 FON 13 8 1 4 25
5 RB 13 5 2 6 17
6 International 13 5 1 7 16
7 Kalča 13 4 4 5 16
8 Smederevo 13 3 3 7 12
9 Jastrebac 13 3 2 8 11
10 Samo pravo 13 3 1 9 10
11 Pirot 13 2 3 8 9
12 Deus 13 2 1 10 7