XS
SM
MD
LG

GL Smederevo: Badljevica - Drugovac 2:4

Zaslužena pobeda gostiju u 3. kolu gradske lige Smederevo. U ne toliko interesantnom meču Drugovac je zabeležio važnu pobedu nad direktnim konkuretom za baraž. Domaćin nije ličio na ekipu, jednostavnu ekipi Badljevice ništa nije polazilo za rukom. Gosti su već sredinom prvog poluvremena imali povoljan rezultat uz pomoć par grešaka odbrane i vodili 0: 2, tek tada se Badljevica trga i počela da igra fudbal, do kraja poluvremena je došla čak i do izjednačenja. Najpre je Šćepović u 38. minutu smanjio na 1-2, a zatim i Radojković u 45. minutu poravnao rezultat na 2: 2, ali ekipa domaćina više od toga nije mogla.

U drugom poluvremenu Drugovac je samo dotukao ekipu Badljevice od koje se vise očekivalo u ovome meču i sa još dva pogotka priveo utakmicu kraju. Badljevica je bila vidno iscrpljena od prijateljske utakmice koju su igrali dva dana pre ovog meča, ali je i utakmica protiv Vodnja u prošlom kolu i primljen gol u 90. minutu ostavila dubok trag. Igrači domaćina kao da su jedva čekali da se završi ova utakmica, iako su bili favorizovani pre ovog meča. Rade Žirin je dobro postavio taktiku protiv bivšeg kluba, i došao do željenog cilja. Nije ni gost blistao ali je iskoristio svaku gresku odbrane. Bio je ovo hladan tuš za ekipu Badljevice koja će morati da se mnogo više potrudi ukoliko želi da bude među prve dve ekipe. Debitovao je i novi trener na klupi domaćina, koji se i upoznao sa igračima pred ovaj gorak poraz.

Badljevica više nema prava na kiks i moraće da krene sa pobedama ukoliko želi baraž, ali i da se nada da će ekipe iz vrha izgubiti bodove u nekom od narednih mečeva. Očekuju ih još teških utakmica i neće im biti lako, kako se očekivalo na startu sezone. Moraće dobro da razmisle i da se zapitaju šta stvarno žele.


Badljevica 2 : 4 Drugovac
Petrijevac 2 : 5 7. Jul
Podunavac 4 : 1 Lunjevac
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Podunavac 3 3 0 0 9
2 7. Jul 2 2 0 0 6
3 Ravni Gaj 2 1 0 1 3
4 Drugovac 2 1 0 1 3
5 Badljevica 3 1 0 2 3
6 Lunjevac 3 1 0 2 3
7 Petrijevac 3 0 0 3 0