XS
SM
MD
LG

Pobednici Nađa i Vanja

Učesnici turnira - foto:Stole Petković

U Kraljevu su pod pokroviteljstvom Teniskog saveza Srbije organizovana dva zvanična turnira za decu do devet godina starosti. To prilikom održana su nadmetanja na dva takmičarska, mešovita nivoa, početničkom -crvenom i narandžastom - starijom kategorijom.

- Učestvovali su talentovane devojčice i dečaci iz nekoliko gradova Srbije: Kragujevca, Niša, Jagodine, Novog Pazara i Kraljeva - čiji su prestavnici bili mladi teniseri TK Kraljev i Top tenis akademije -  kaže predsednica Skupštine TK Kraljevo Vanja Milojković.

Dobar domaćin bio je TK Kraljevo čije je rokovodstvo dobilo velike pohvale od predstavnika Teniskog saveza Srbije. Kraljevački teniski entuzikasti i treneri mogu se pohvaliti jer su uspeli okupe veliki broj tenisera što u proteklim godinma nije bio slučaj pa su ovakvi turniri najčešće odlagani.

Učesnici turnira - foto:Stole Petković

Na kraju najbolji učesnici su dobili zaslužena priznanja. Pobednici su bili na crvenom nivou Nađa Vasiljević iz Kragujevca, dok je na narandžastom bio Vanja Sudar iz Jagodine.

Ovaj turnir privukao je veliku pažnju poklonika belog sporta u gradu na Ibru koji su u velikom broju pratili mečeve budućih šampiona.

Stole PETKOVIĆ