XS
SM
MD
LG

Indiansi zabeležili još dve pobede na drugom turniru fleg lige petlića

Foto: Inđija Indians

Uzbudljivo takmičenje u U13 fleg ligi petlića ne jenjava, a Indiansi nastavljaju sa dobrim igrama na terenu. Drugi turnir grupe Sever, koji se održao 01. oktobra 2023. godine na terenu FK Radnički 1905 u Bajmoku, doneo je puno uzbuđenja i sjajnih trenutaka za navijače Indiansa.

Rezultati utakmica na drugom turniru: Bajmok Blacks : Inđija Indians - 19 : 37 i Inđija Indians : Subotica Gorillas - 52 : 28.

Inđija Indiansi nastavili su da dominiraju na terenu, a igrači su se istakli sjajnim nastupima. Strahinja Jelača je postigao sedam tačdaunova, tri pretvaranja za ekstra poen i četiri puta presekao protivničke paseve, demonstrirajući svoju veštinu sa ove strane lopte. Pored njega, Predrag Pejčić je doprineo sa tri tačdauna, dok su se Anđelina Vujanić i Angelina Ibročić takođe upisale među strelce. Kvoterbek Indiansa je Pavle Josipović.

Trener Inđija Indiansa, Stefan Borković, nije krio zadovoljstvo nakon uspešnog drugog turnira. "Čestitamo svim ekipama na fer igri i požrtvovanosti, kao i domaćim Blacksima na sjajnoj organizaciji turnira. Utisak je sjajan, osvojili smo drugi turnir i upisali još dve pobede na tabeli i igrači pokaziju napredak kroz svaku utakmicu. Bili smo odlični sa obe strane lopte a napad je posebno zablistao u drugoj utakmici kada smo postigli 52 poena. Želimo da potvrdimo prvo mesto na sledećem turniru u Inđiji i da kao najbolji iz grupe Sever planiramo odlazak na finalni turnir."

Sledeći, treći, turnir grupe Sever U13 fleg lige peltića je za dve nedelje u Inđiji.