XS
SM
MD
LG
djordjmdusan je postavio novu vest
NAKON POBEDE U PARAĆINU, SMEDEREVCI GOSTUJU U PROKUPLJU

NAKON POBEDE U PARAĆINU, SMEDEREVCI GOSTUJU U PROKUPLJU

Velike promene su se desile na polusezoni u odbojkaškom klubu “Smederevo Carina”, pa tako Goran Blagojević više nije trener prve ekipe (ekipu će u nastavku sezone voditi Kalinić Dušan i Petrović Petar), a klub je napustio i Samb Amadou Laye, koji će karijeru nastaviti u Indoneziji.

I pored ovih promena u timu, ekipa je nastavila da beleži odlične rezultate ove sezone, pa je tako u 12. kolu Banka Poštanska Štedionica Prve lige Srbije savladan Borac iz Paraćina za svega sat vremena rezultatom 3:0, po setovima 25:15, 25:15, 25:20. Momci Dušana Kalinića su ozbiljno pristupili meču, pa su odličnim servisima i pre svega blokom rano u setovima pravili velike razlike i kasnije odrađivali posao protiv momaka iz Paraćina, iako su na utakmicu otišli sa samo devet igrača (zbog povreda nisu išli Stojičić Nikola, Krstić Strahinja i Rančić Marjan, zbog privatnih obaveza nisu bili dostupni Đurić Luka i Radovanović Gligorije, dok Lukić Luka još čeka da se završi dokumentacija potrebna za igranje mečeva u BPŠ Prvoj ligi Srbije).

Nakon ove pobede momci iz Smedereva imaju skor od 7 pobeda i 5 poraza, pa se ponovo nalaze jednu pobedu manje od mesta koje vodi sledeće sezone u Superligu Srbije, a pored njih u konkurenciji za to drugo mesto su i ekipe Niša, Mladenovca i VGSK iz Velikog Gradišta.

U narednom, 13. kolu BPŠ Prve lige Srbije, ekipa Smederevo Carine je ponovo gost i to ekipi Topličanina iz Prokuplja sa kojom su u prvom delu sezone zamenili domaćinstva jer ekipa Topličanina nije bila u mogućnosti da ugosti Smederevce zbog renoviranja sportske hale.

Utakmica se igra u nedelju 05.02.2023. godine sa početkom u 18 časova u sportskoj hali “Zoran Đinđić” u Prokuplju.

0 0 pre godinu dana
Poslednja slika
Poslednji video