XS
SM
MD
LG

Osmi medjunarodni turnir "AS Kačarevo - 2010"

Tradicionalni VIII medjunarodni turnir "AS Kačarevo - 2010" u malom fudbalu (ove godine za 1998 godište) će se održati u subotu 06.03. 2010. godine u hali sportova u Kačarevu. Organizator ove jedinstvene dečije sportske manifestacije na prostoru Banata je FK "AS Kačarevo". Turnir je podeljen na takmičarski i revijalni deo. U takmičarskom delu turnira za 1998 godište učestvuju: FK Partizan – Beograd, FK Čukarički Stankom – Beograd, Reprezentacija Banja Luke, FK AS Kačarevo. U revijalnom delu turnira će se predstaviti sva godišta dečaka skole fudbala FK “AS Kačarevo“- 1996,   1997, 1999 , 2000 i 2001 godišta u utakmicama protiv timova sa prostora opštine Pančevo, koji su se iskazali u radu sa mladjim kategorijama. Timovi sa teritorije Pančeva koji će učestvovati na turniru su: FK Dinamo, FK Radnik, FK Dolovo 06 i FK Arena.

Pokrovitelji ovogodišnjeg VIII medjunarodnog turnira su Komisija za sport MZ Kačarevo, FSO Pančevo i kompanija Đak koja će sve dečake-učesnike turnira darivati prigodnim poklonima. Pre i izmedju utakmica takmičarskog dela turnira igraju se revijalne utakmice.
Turnir počinje u 11 časova a završava se finalnom utakmicom turnira, koja je predvidjena za 16:30 časova. Posle završetka finalne utakmice slede uručenja priznanja, pehara i diploma timovima za osvojena mesta, kao i pehari i diplome najboljem igraču, najboljem strelcu i najboljem golmanu turnira „AS Kačarevo – 2010“.
Zatim sledi druženje svih dečaka klubova učesnika i njihovog vodjstva uz prigodno osveženje, gde će dečaci imati priliku da se bolje upoznaju i razmene telefone a rukovodstva i treneri klubova da razmene iskustva u radu sa mladjim kategorijama i ugovore buduću saradnju. Idejni tvorac i osnivač škole fudbala FK “AS Kačarevo” , kao i “krivac” za postojanje turnira “AS Kačarevo” dipl viši fudbalski trener Slobodan Andjelović – Spaske očekuje da će se i ove osme godine turnira dečaci lepo družiti, zabaviti, prijatno osećati u Kačarevu i iz njega i sa ovog VIII medjunarodnog turnira poneti lepe utiske a najbolji i nagrade. Na manifestacijama ovakve prirode svi učesnici su pobednici, jer je cilj afirmacija sporta kod najmladjih, klubova učesnika turnira i samog Kačareva koje je poznato kao mesto koje živi uz i za sport.