XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
PLS: Radnički (NP) - Inđija 0:1
06.04.2013 fkindjija.com
Komšije su odigrale drugu prvenstvenu međusobnu prvoligašku utakmicu u kom je na kraju pobednik bio isti. Bila je to prava prvenstvena utakmica sa dosta prekršaja, ali i prigovora deliocu pravde Stoiljkoviću. Prvo poluvreme sem borbenosti za zaborav. Tek u 31.minutu se publika malo zagrejala po poprilično hladnom aprilskom danu. Tada je Pavlović izveo slobodan udarac sa oko 30.metara od gola gosta, ali je njegov šut bio neprecizan i otišao je preko gola Milinovića. Onu pravu priliku za gol su imali gosti u prvom minutu nadoknadnog vremena. Košutić je lepo prošao po levoj strani, zavrnuo loptu na glavu Dubajića, ali je njegov šut završio sa sjajnom paradom Uroševića. Tom paradom je i okončano prvo poluvreme.

Nastavak utakmice znatno sadržajniji, ali do 54.minuta se ništa značajnije nije dešavalo na terenu. Tada je proigravanje Dimitrova ka Dubajiću završeno rušenjem napadača Inđije u kaznenom prostoru domaćina. Kapiten, Bošković ruši gostujućeg igrača, a sudija je tada bio odlično postavljen i dosudio je najstrožu kaznu. Žuti kapitenu Radničkog i penal je izveo Dubajić. Kao i jesenas u Inđiji isti ishod. Dubajić vara Uroševića i to je 0: 1, za veliku radost gosta.

Tada trener domaćina brzo reaguje menja nekoliko igrača pokušavajući da podigne ritam igre i da stigne do izjednačenja. Međutim ponovo je gost u šansi da rezultatski reši meč u 65.minutu. Košutić posle polukontre izbija sam na ivicu kaznenog prostora po sredini gola, šutira desnom nogom traljavo u golmana pa je tako lepa prilika propala.

Dva minuta kasnije i najzrelija prilika za Radnički na utakmici. Petković centrira sa leve strane napada a tek u igru ušli Punišić glavom šutira kraj gola sa samo tri metra. Prilika koja se jednostavno ne sme propustiti.

Minut kasnije i Čačarević se budi. Ovaj igrač je uštopovan od mladog Dukanca koji izrasta u vanserijskog beka, ovog puta je sam odlično poslužen duboko u kaznenom prostoru iskosa sa desne strane napada, šutira u suprotan ugao gola gosta, a na njegovu nesreću ona odlazi kraj stative već savladanog Milinovića.

Napadi domaćina se nastavljaju, ali samo do i oko kaznenog prostora, a novu priliku za gol imaju gosti u 86.minutu. Bio je to slobodan udarac sa preko 30.metara, skoro na aut liniji, Dimitrov lukavo gađa pod prečku Uroševiča koji je imao muke da je stigne i spreči pogodak mladog asa gostiju.

Do kraja bez prave prilike za gol, a zbog zadržavanja sa kartonima su kažnjeni, Milinović i Dukanac. Tako je "Sremski derbi" pripao Inđiji koja sada mnogo lakše diše, dok je pred Radničkim težak period u borbi za opstanak.

 



Nova Pazova. Stadion: FK Radnički, gledalaca oko 500. Sudija: Igor Stojilković, pomoćnici: Vladanko Panić i Bojan Banović. Četvrti sudija: Momčilo Marković svi iz Beograda. Delegat: Nikola Kudus iz Apatina. Strelac: Dubajić 54' iz penala za Inđiju. Žuti kartoni: Zagorac (33'), Pavlović (27') i Bošković (74') - Radnički. Milinović (88'), Živković (36'), Dukanac (86'), Tomčić (38') i Jakovljević (11') - Inđija.

Radnički: Urošević, Saračević, Zagorac, Jović (Bondžić), Isailović (Đorović), Čečarić, Petković, Pavlović, Bošković (K) (Punišić), Trajković, Radin. Trener: Nenad Vanić.

Inđija: Milinović (K), Živković, Dukanac, Tomčić, Jakovljević (Savić), Tomanović, Zelić, Košutić (Stanković), Dimitrov, Dubajić (Avrić), Lemajić. Trener: Zoran Govedarica.

Fudbal Fudbal Prva liga Srbije Radnički (NP) Inđija
Međusobne utakmice
2012-2013
06.04
15:30
Radnički (NP)
Inđija
0
1
09.09
16:30
Inđija
Radnički (NP)
1
0

2007-2008

2005-2006

Uporedni rezultati

Radnički (NP)
 
Inđija
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
6 (3) Broj utakmica 6 (3)
0 (0) Broj pobeda 6 (3)
0 (0) Broj nerešenih 0 (0)
6 (3) Broj poraza 0 (0)
1 (1) Dati poeni 8 (4)
8 (4) Primljeni poeni 1 (0)
-7 (-3) gol razlika na utakmicama +7 (+4)
0% (0%) Uspešnost 100% (100%)
Nema rezultata
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
Steke17 je ocenio igrača