XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Tim Radničkog bolji od ekipe Kolonije i sudija

09.06.2014 Babin

Radnički je uspeo juče da pobedi i Koloniju iz Kovina i tako pred sam kraj sezone i susret sa prvoplasiranom Slogom iz Plandišta ima vezane tri pobede uz gol razliku 13/3. Takođe vredi napomenuti da su dve od tri pobede ostvarene u gostima.

Ekipa iz Barande uspela je da osvoji sva tri boda u Kovinu zahvaljujući golovima Šušnjar Milana koji je dva puta bio strelac za svoj tim. Rezultat od 1:2 nije validan za predstavljanje dominacije Radničkog. Sudije su vidno uticale na igru i poništili su čak dva gola ekipi Radničkog.  Naime timu Radničkog poništen je čist pogodak, kada su igrači Kolonije izbili loptu koja je bila bar pola metra u njihovom golu. To su videli svi sem glavnog sudije meča koji je vidno oštetio tim iz Barande.

Takođe je poništen još jedan pogodak pod objašnjenjem da je Šušnjar načinio faul u napadu o čemu nije bilo reči. No bez obzira na vidnu želju sudija da Radnički ne ostvari pobedu u ovom duelu, Šušnjar sa dva pogotka kao i cela ekipa iz Barande pobrinuli su se da do toga ne dodje.

Fudbal Fudbal PFL Pančevo Kolonija Radnički (B)
Nema rezultata