XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice
Hajduci "položili oružje" pred Lebančane

U prelepom ambijenutu, na Gradskom stadionu u Negotinu, koji je od ove godine dobio i stolice na tribinama odigrana je utakmica izmedju domaćeg Hajduk Veljka iz Negotina i gostujućeg Radana iz Lebana, pred oko 400 ljubitelja fudbala. Na papiru fudbaleri Radana su daleko iskusnija i disciplinovanija ekipa, a to su pokazali i na terenu. Već na samom početku utakmice fudbaleri Radana imali su loptu u svom posedu i krojili akcije. Prvih 15 minuta utakmice, nije bilo Å”ansi, igralo se na sredini terena. Kako je utakmica odmicala gostujući fudbaleri su sve viÅ”e delovali opuÅ”tenije i krenuli su sa opasnim napadima po gol na popularne "hajduke" iz Negotina. Prvu Å”ansu na ovoj utakmici za goste imao je Milan Stanković, koji je u Å”esnestercu iskosa Å”utirao, ali je golman Hajduka Stefanović bio na visini zadatka i spasio gol. Nedugo zatim, Radan je opet zapretio, ovoga puta Å”ansu za gol je propustio Milan Marković, koji je odbijenu loptu poslao preko prečke. Goste je u 35.minutu u vodjstvo doveo iskusni Nenad Mitrović, koji je posle centarÅ”uta MiloÅ”a Markovića, glavom poslao loptu u mrežu domaćina.


U drugom poluvremenu domaći su krenuli ofanzivno, medjutim lopta je i dalje bila u posedu gostiju iz Lebana, koji su iskusno vrebali iz kontri i umirivali igru, ali domaći fudbaleri i dalje nisu ozbiljno zapretili. Tačku na ovu utakmicu stavio je MiloÅ” Stanković u 84.minutu utakmice. Radan je krenuo u kontru, preko Mitrovića, koji je fantastično proigrao MiloÅ”a Stankovića. Stanković je izaÅ”ao na "megdan" golmanu Stefanoviću i u borbi "jedan na jedan" izaÅ”ao kao pobednik.Ā 
Posle 2.kola Srpske lige "ISTOK" maksimalan učinak na tabeli imaju čak 4 ekipe - Radan, Timočanin, Trstenik PPT i Radnički iz Pirota, s tim Å”to Radan ima najbolju gol razliku +5 i nalazi se na 1.mestu Srpske lige "ISTOK".Ā 

FK Hajduk Veljko (Negotin) 0:2 FK Radan (Lebane)

Strelci: Mitrović u 35., MiloÅ” Stanković u 84.minutu za Radan,Ā  Gradski stadion u Negotinu, gledalaca:Ā 400. Sudija: Stojadin Denkić (Aleksinac). Žuti kartoni:Ā Lazić (Hajduk Veljko), Milan Stanković (Radan), DuÅ”an Stanković (Radan), Mitić (Radan), Kostić (Radan).

HAJDUK VELJKO: Stefanović, Davidović, Miljković, Lazić, Milosavljević, Nedeljković (Stamenković), Puljecović, MiloÅ”ević (Vujadinović), Živković (Čakarević), Matić.

RADAN:Ā Mirdžić, Milan Stanković, Milan Marković, D.Stanković, Jović, MiloÅ” Marković, Momčilović (Mitić), Petrović (Kostić), Mitrović (KrivoÅ”ija), MiloÅ” Stanković, Stamenković.

Ā 

Fudbal Fudbal Srpska liga Istok Hajduk Veljko Radan
Međusobne utakmice
2014-2015
21.03
14:30
Radan
Hajduk Veljko
1
0
23.08
17:00
Hajduk Veljko
Radan
0
2

2004-2005
Hajduk Veljko
Radan
3
3
Radan
Hajduk Veljko
1
1

Uporedni rezultati

Hajduk Veljko
 
Radan
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
4 (2) Broj utakmica 4 (2)
0 (0) Broj pobeda 2 (1)
2 (1) Broj nereŔenih 2 (1)
2 (1) Broj poraza 0 (0)
4 (3) Dati poeni 7 (2)
7 (5) Primljeni poeni 4 (1)
-3 (-2) gol razlika na utakmicama +3 (+1)
0% (0%) UspeŔnost 50% (50%)
Nema rezultata
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača