XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Tanasko Rajić ne bira rivale, gazi sve pred sobom!

Za pirotske "tobdžije" nema prave prepreke. Na pomoćnom terenu Gradskog stadiona danas je "ustreljena" i ekipa Dubočice, lider ovog prvenstva i budući član Srpske lige.

Gledali smo dobar fudbal, iako su vremenski uslovi bili ,,vanfudbalski,, Visoka temperatura  je natarela veoma dobrog sudiju Miloša Grujića  iz Niša ,  da svira dva ,,tajm auta,, kako bi se fudbaleri osvežili zbog vrućine.
Domaći su otvorili utakmicu bolje i u prvom poluvremenu delovali sigurnije od rivala. Ovakvu igru je materijalizovao odlični Uroš Djurić  u 21. minutu posle dobrog centaršuta  sa leve strane, bio je precizan  po zemlji uputio loptu i martirao iskusnog  Stojanovića.

Leskovčani su se predstavili kao mlad tim koji zna da igra fudbal,. Videli smo dobru pas igru i nekoliko povoljnih prilika. Stefan Ćirić, stub odbrane pirotskog tima ,,glavni je krivac,, što leskovčani nisu iskoristili brojne centaršuteve i prilike za gol. Uz S. Ćirića, istakao se u nekoliko navrata golman Petrović, u drugom poluvremenu i visoki S.Popović. Motor ekipe i ovoga puta bili su M.Ćirić, Bišković, D.Ćirić , Simonov, Djiordjev, Micić…. Nedostajao je Marko Popovićzbog žutih kartona.

U poslednjem minutu Piroćanci su mogli da postignu i drugi gol, ali Dragan Ćirić nije bio dovoljno pribran da kiks golmana Stojanovića iskoristi i iz blizine zatrese mrežu.

Treneri oba tima, Milan Tošić i Dušan Milutinović istakli su korektnu i dobru igru dva rivala. Poseno je gostujući trener imao reči hvale za pirotsku ekipu.

Zona Jug 23.kolo:  Tanasko Rajić – Dubočica 1:0 ( 1:0)

Tanasko Rajić  B.petrović 7, Džunić 6,( S.Petrović 7)  Bogdanović 6 ( Djordjević) M.Ćirić 7, S.Ćirić 8, D.Ćirić 7, Bišković 7, Djiordjev 7, Micić 7 ( Cenić) Djurić 8 Simonov 7

 Igrači utakmice Stefan Ćirić   i Uroš Djurić  Tanasko Rajić. Strelac :  Uroš Djurić u 21. minutu.

Zonske lige Zonske lige Zona "Jug" Tanasko Rajić GFK Dubočica
Međusobne utakmice
2017-2018
29.04
11:00
Tanasko Rajić
GFK Dubočica
1
0
07.10
15:00
GFK Dubočica
Tanasko Rajić
5
3

Uporedni rezultati

Tanasko Rajić
 
GFK Dubočica
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
1 (1) Broj pobeda 1 (1)
0 (0) Broj nerešenih 0 (0)
1 (0) Broj poraza 1 (0)
4 (1) Dati poeni 5 (5)
5 (0) Primljeni poeni 4 (3)
-1 (+1) gol razlika na utakmicama +1 (+2)
50% (100%) Uspešnost 50% (100%)
Nema rezultata