XS
SM
MD
LG
Igrači i ocene
  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba
Tekstualni prenos utakmice
Izveštaj utakmice
"Dizelka" teško do tri boda

Detalj sa utakmice - foto: H.D.Vujanović

Železničar je dobro otvorio utakmicu protiv novajlije iz Zaječara. Bravu gostiju otključao je Brana Ilić sa penala u 10 minutu. Prethodno je Mitrović u svom kaznenom prostoru srušio Petrovića i zaradio žuti karton. Gosti uzvraćaju napadima, a Dragićević u 18. minutu sa svega 5 metara udaljenosti pogađa

domaćeg golmana Kneževića, ostaje minimalno vođstvo "dizelke".
Veći posed lopte je na strani Timoka, domaći su prinuđeni da se brane i čuvaju minimalno vođstvo. Međutim u 34. minutu se posle pogrešnog dodavanja Milenkovića, Milošev našao sam pred golmanom gostiju, lepo ga sačekao da padne i loptu preko njega plasirao u mrežu. Velikih 2:0 za Pančevce obzirom na dešavanja na terenu. Do kraja poluvremena beležimo još prizeman udarac Milenkovića sa ivice kaznenog prostora, u prvom minutu nadoknade, golman domaćih Knežević je krajnjim naporom odbranio. 

Preslikana situacija i u nastavku, Timok ima terensku inicijativu. Posle 8. minuta igre popustila je odbrana domaćih. Nakon udarca iz ugla najviši u skoku je Mitrović, glavom je uputio loptu ka golu, a na metar udaljenosti od gol linije se našao Dragićević i ćušnuo loptu u mrežu. Milošev se samo dva minuta kasnije obrukao prebacivši gol gostiju sa svega par metara razdaljine. Do rezultatskog egala gosti stižu u 66. minutu. Bečelić je srušio Kačara u svom šesnaestercu, siguran sa bele tačke je Dragićević. 

Domaći su tek tada počeli da igraju, a u 75. minutu prvo Petrović, a potom i Đorđević ne uspevaju da savladaju šutevima iz kaznenog prostora bravuroznog Jovanovića. To što nije njima uspelo jeste Miloševu, koji izrasta u junaka utakmice u 76. minutu i Železničar ponovo vodi. Ova veoma zanimljiva utakmica završila je pobedom domaćina, mada ne bi bilo ne zasluženo i da su gosti uzeli bod.
Sledećeg vikenda na programu je 7. kolo, Pančevci idu u goste ekipi IMT, dok Timok dočekuje poslednjeplasirani Kabel.

ŽELEZNIČAR - TIMOK 1919 3:2 (2:0)

STADION: SC Mladost. GLEDALACA: 500. GL.SUDIJA: Cvetković Jelena. POM.SUDIJE: Božović Boško i Milićević Srđan. STRELCI: Ilić 10. (k.u.) i Milošev 34. i 76.min (Železničar), Dragićević 53. i 66.min (k.u.) (Timok). ŽUTI KARTONI: Marković i Bečelić (Železničar), Mitrović, Cvetković i A.Jovanović (Timok).
ŽELEZNIČAR: Knežević, Kostić, Konatar, Plavšić, Petrović, Ilić (Regan), Đorđević (Protić), Milošev (Baje), Marković, Balaž, Tomović (Bečelić). 
TIMOK 1919: A.Jovanović, Dragićević, I.Jovanović, Kačar (Rošević), Gardić, Božović, Davidović (Kingsli), Blagojević, Milenković, Cvetković, Mitrović.

Prva liga Srbije Prva liga Srbije Prva liga Srbije Železničar Timok 1919
Međusobne utakmice
2021-2022
05.12
13:00
Timok 1919
Železničar
0
1
13.09
16:30
Železničar
Timok 1919
3
2

Uporedni rezultati

Železničar
 
Timok 1919
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
2 (1) Broj pobeda 0 (0)
0 (0) Broj nerešenih 0 (0)
0 (0) Broj poraza 2 (1)
4 (3) Dati poeni 2 (0)
2 (2) Primljeni poeni 4 (1)
+2 (+1) gol razlika na utakmicama -2 (-1)
100% (100%) Uspešnost 0% (0%)
GogiMix1 i još 12 korisnika su tipovali utakmicu
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača