XS
SM
MD
LG
Igrači i ocene
  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba
Tekstualni prenos utakmice
Izmena - izlaz
11  Nikola Divac
90'
Izmena - ulaz
11  Stefan Ilić
90'
Izmena - izlaz
Mile Savković 77 
83'
Izmena - ulaz
Nenad Sević 30 
83'
82'
Izmena - ulaz
10  Željko Arsić
82'
Izmena - izlaz
2  Nikola Lainović
82'
82'
75'
75'
Izmena - izlaz
Nikola Popović 9 
73'
73'
Izmena - izlaz
Damjan Gojkov 8 
68'
68'
67'
Drugi žuti karton
Danilo Sekulić 24 
62'
61'
48'
40'
27'
Izveštaj utakmice
Miroljubivo na premijeri u Dobanovcima

Detalj sa utakmice - foto: H.D.Vujanović

Danas je prilika da se posle pauze od preko dva i po meseca vidi koliko su se angažovali današnji takmaci na zimskoj pauzi. Bilo je dosta promena u igračkom kadru kod obe ekipe, koje u nastavak prvenstva ulaze sa različitim ambicijama. Budućnost sa željom da sačuva status u ligi, dok Novosađani pretenduju na ulazak u elitni rang.

 

Posle uvodnog ispitivanja snaga, domaći prvi dolaze do šanse u 7. minutu. Kodžić je šutirao sa ivice kaznenog prostora, lopta je zakačila jednog odbrambenog igrača i završila u korneru. Dobanovčani u nastavku igraju sa više žara protiv favorizovanih gostiju, imaju veću kontrolu lopte, dok igrači Mladosti deluju neuigrano.

Jalovu inicijativu domaćih kaznio je Vidakov u 36. minutu iz brze tranzicije, opalivši sa 14 metara po vlažnoj travi u prvi, golmanov ugao, gosti vode 1:0. Mora se priznati da je loše odreagovao i golman Mirković. Domaći pak dolaze do izjednačenja u prvom minutu nadoknade. Janjić je izveo udarac iz ugla i pronašao Zdravkovića u srcu šesnaesterca, a ovaj loptu glavom smestio u malu mrežu.

Treneri su izgleda zadovoljni prikazanim, nema izmene igrača između dva preioda. I u nastavku se igra tvrdo, što je zaštitni znak domaćeg tima. Gosti su u 53. minutu prvi pripretili, šut Savkovića sa desetak metara je završio u naručju dobro postavljenog Mirkovića.

Mladost od 62. minuta igra sa 10 igrača, jer je zbog dve javne opomene, koje je dobio u roku od 4 minuta, isključen Sekulić. Da su opasni iz prekida, domaći su pokazali i u 76. minutu, posle izvedenog kornera najviši u buketu igrača je Marinković, lopta je završila dvadesetak centimetara kraj leve stative.  

Napori domaćih da dođu do sva tri boda nisu uradili plodom, dok gosti krucijalnu priliku propuštaju u 89. minutu, kada šut glavom Souse, neko od odbrambenih igrača Budućnosti izbacuje sa same gol linije. Na kraju pravedni remi i po bod za obe ekipe.

Prvenstvo se nastavlja već u sredu, Dobanovčani su još jednom domaćini, ovaj put ekipi Radničkog iz Sremske Mitrovice, dok Maldost GAT u Čelarevu dočekuje pančevački Železničar u derbiju kola.

BUDUĆNOST - MLADOST GAT 1:1 (1:1)

STADION: FK Budućnost. GLEDALACA: 200. GL.SUDIJA: Matić Miroslav. POM.SUDIJE: Savić Nebojša i Jeremić Stefan. STRELCI: Zdravković 45+1.min (Budućnost), Vidakov 36.min (Mladost GAT). ŽUTI KARTONI: Mirković i Tripković (Budućnost), Mijić, Vidakov, Sekulić i Popović (Mladost GAT). CRVENI KARTON: Sekulić 62.min (drugi žuti) (Mladost GAT).

BUDUĆNOST: Mirković, Lainović (Arsić), Zdravković, Petrović (Milijašević), Divac (Ilić), Tripković (Ivanović), Golubović, Veselinović, Kodžić, Janjić, Marinković. 

MLADOST GAT: Milojević, Ilić, Milovanović, Gojkov (Ožegović), Popović (Savanović), Sousa, Vidakov, Mijić, Sekulić, Jočić, Savković (Sević). 

Prva liga Srbije Prva liga Srbije Prva liga Srbije Budućnost Mladost GAT
Međusobne utakmice
2021-2022
26.02
13:00
Budućnost
Mladost GAT
1
1
18.09
16:00
Mladost GAT
Budućnost
1
0

Uporedni rezultati

Budućnost
 
Mladost GAT
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
0 (0) Broj pobeda 1 (1)
1 (1) Broj nerešenih 1 (0)
1 (0) Broj poraza 0 (0)
1 (1) Dati poeni 2 (1)
2 (1) Primljeni poeni 1 (0)
-1 (0) gol razlika na utakmicama +1 (+1)
0% (0%) Uspešnost 50% (100%)
GogiMix1 i još 5 korisnika su tipovali utakmicu
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača