XS
SM
MD
LG

Bojović, slučajno ili ne ?!

Slučajno ili ne, ali sedam utakmica, koliko je FAP-u Ivan Bojović iz Lučana za tri godine sudio, „kamiondžije“ nisu dobile ni jednu!!! I svaki put, Ivan Bojović je bio u „glavnoj“ ulozi. U ovoj sezoni i FAP i Bojević su došli u srpsku ligu, a dva susreta koje je on sudio, FAP je igrao nerešeno i u oba meča Bojović je bio „glavni igrač“ protivnika. U petom kolu Bojević je sudio FAP-u u Valjevu protiv Vujić vode i tada iz Uprave kluba nisu hteli da se žale na suđenje misleći da Bojević nije imao nameru da ošteti FAP iako je sa svojim pomoćnikom Beljakovićem pravio cirkus od utakmicie, ali njegovo današnje suđenje neće moći da prođe bez komentara i žalbi, a iz Uprave kluba već su najavili da će od nadležnih organa FSRZS zatražiti da Bojević više nikad ne deli (ne) pravdu FAP-u.
 Kiša i klizav teren pomogli su FAP-u da već na samom startu povede. Novaković je sa preko 35. metara izveo slobodan udarac, a klizava lopta se golmanu gostiju iskrala iz ruku i završila u mreži. Nakon toga još 2-3 dobre prilike imao je FAP, a u 18. minutu gosti su izveli dobru kontru, ali je Džuloić stigao brzonogog Matića i zaradio žuti karton. Potom Luković dobro šutira sa 20. metara, ali lopta odlazi pored gola. Mačva je i u 34. izvela dobru kontru, ali Slatina je odlično intervenisao na dvadesetak metara od gola FAP-a.
U drugom delu igralo se uglavnom na sredini terena, a Vladan Luković u 60. minutu mogao je da postigne gol kada je najpre predriblao golmana, a potom umesto u prazan gol, loptu poslao u spoljašnji deo mreže. Onda je na scenu stupio sudija Bojović i pomogao Mačvi da dođe do gola, a kako se ispostavilo i do boda. U 72. minutu još jedna čudna odluka Bojovića. Najpre je izmislio faul na tridesetak metara od gola FAP-a i dodelio žuti karton Ostojiću zbog protesta, a iz tog faula gosti su i izjednačili, ali uz pomoć glavnog sudije. Maksimović koji je postigao gol, na očigled svih sa obe ruke odbacio se od Džulovića, ali Bojović nije ni pomišljao da svirne faul, već je pokazao na centar. Protesti igrača FAP-a koji su trajali nekoliko minuta nisu urodili plodom, a nakon 3-4 minuta pauze Bojović je Gukiću pokazao žuti karton i dao znak da FAP krene sa centra. U nastavku meča nije bilo nekih velikih prilika za postizanje golova, jer su svi napadi i jednih i drugih završavali na dvadesetak metara od golova, što zbog loše koncentracije u napadu, što zbog izmišljnih faulova u napadu glavnog delioca (ne)pravde, a u 88. minutu Džulović je zbog druge javne opomene morao u svlačionicu. Na kraju utakmice promrzla publika je aplauzom pozdravila igrače obe ekipe, a sudije, pre svega glavnog nagradila sa zvužducima.

Priboj – Gledalaca oko 350. Sudije: Ivan Bojović (Lučani), Aleksandar Zornić i Dušan Mirković (Kraljavo). Strelci: Novaković u 5.minutu (FAP) i Pejović u 70. minutu (Mačva). Žuti kartoni: Džulović, Slatina, Stanić, Ostojić i Gukić (FAP), a Pejović i Ostojić (Mačva). Crveni karton: Vide Džulović u 88.minutu (FAP).

FAP: Krsmanović, Slatina, Kruškonja (Bjelić), Stanić, Džulović, N.Šalipur (Janović), Novaković, Ostojić, Gukić (B.Šalipur), Živković i Vladan Luković.
Mačva:
Stepandić, Pejović, Jovanović (Stanimirović), Takovac, Milutinović, Radovanović, Drašković, Matić, Jokić (Dimitrijević), Maksimović i Simeunović (Ostojić).


Jedinstvo 1 : 0 Železničar
Budućnost (V) 3 : 1 Inon
Sloga (PM) 4 : 0 Sloga (P)
Sloboda (Č) 0 : 0 Radnički Stobeks
FAP 1 : 1 Mačva
Radnički (K) 2 : 2 Sloga (K)
Sloboda (U) 1 : 0 Loznica
Metalac (K) 1 : 0 Vujić voda
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Sloga (K) 8 5 3 0 18
2 Metalac (K) 8 6 0 2 18
3 Radnički Stobeks 8 5 2 1 17
4 Sloboda (U) 8 4 2 2 14
5 Sloga (PM) 8 4 1 3 13
6 Železničar 8 3 3 2 12
7 FAP 8 3 3 2 12
8 Radnički (K) 8 3 2 3 11
9 Jedinstvo 8 3 2 3 11
10 Budućnost (V) 8 3 1 4 10
11 Mačva 8 2 2 4 8
12 Loznica 8 2 2 4 8
13 Sloboda (Č) 8 2 2 4 8
14 Inon 8 1 3 4 6
15 Vujić voda 8 1 2 5 5
16 Sloga (P) 8 1 2 5 5