XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

Prvi prolećni remi plavo-belih

29.03.2021 OFK Beograd

Nakon tri vezane pobede u Å”ampionatu i 325 minuta bez primljenog pogotka, Ofkovci su zabeležili prvi remi u prolećnom delu Å”ampionata. Pobednika nije bilo u duelu protiv ekipe iz Mladenovca. OFK Beograd - OFK Mladenovac 1-1 (1-0).

Romantičari su pružili slabiju partiju u odnosu na ostale utakmice iz ovog dela prvenstva. Nisu iskoristili pregrÅ”t Å”ansi, a nakonĀ jedne greÅ”ke i neodlučnosti kapitena Krstića, inače strelca iz jedanaesterca za plavo-beli tim, Mladenovčani su doÅ”li do pogotka koji im je doneo bod. Jesenas je u Mladenovcu bilo 3-2 za domaćina.

Ofkovci su imali nekoliko velikih Å”ansi, ali, pre svih, Kilibarda, Dž. Jevtić i Popović nisu bili dovoljno ubojiti i koncentrisani u zavrÅ”nici. Beležimo i odličan pokuÅ”aj Nedeljkovića sa distanece.

Gosti su takođe imali svojih prilika, ali je golman Jevtić bio na mestu.

Prvo poluvreme je u potpunosti pripalo domaćem timu, da bi u nastavak meča ekipa sa Kosmaja uÅ”la daleko odlučnije, a mi izgubili prepoznatljiv sistem igre. Trener Anđelković je u poslednjih pola sata iz igre izvukao iskusnije igrače i probao da unese "svežu krv", ali to ipak nije donelo očekivani rezultat. Domaći nisuĀ iskoristili ni umor protivnika u tom periodu igre koji je ipak znalački utakmicu priveo kraju i osvojio važan bod.

Već u sredu plavo-bele očekuje novo kolo Å”ampionata kada na stadionu Brodarca gostuju ekipi Studentskog grada. Na tom meču zbog kartona trener Anđelković neće moći da računaĀ na Krstića i Jovanovića.

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Beograd OFK Beograd Mladenovac
Dominator i joÅ” 3 korisnika su tipovali utakmicu