XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

NereŔeno u derbiju Voždovca

30.03.2022 H.D.Vujanović

Detalj sa utakmice - foto: H.D.Vujanović

Derbi Voždovca otvoren je obostrano opreznom igrom, punom međusobnog respekta. Nijedna ekipa se nije odlučila na ofanzivnu igru, već za čvrst blok i vrebanje protivnika na greÅ”ku. Tako je i pao prvi gol, Ristanović je pogreÅ”io na 10 metara od svog gola, a Krasnić iskoristio poklon i doveo FON u vođstvo.

Ā 

Na isti način domaćiĀ  su izjednačili, PeÅ”ić se poigravao ispred svog gola, loptu mu je uzeo Arsić i zakucao u mrežu. Desetak sekundi kasnije totalni preokret, Ljujić sa dva metra Å”alje loptu iza nemoćnog Josimovića za 2:1.

Znalački se potom brane momci u ljubičasto-belim dresovima, Å”ampion na 5 minuta do kraja prvog poluvremena prelazi na sistem sa 5 igrača u polju, ali im ni to nije urodilo plodom, pa ubrzo vraćaju golmana u igru. Na odmor se tako otiÅ”lo minimalnom i zasluženom prednoŔću domaćih.

Ista priča i u nastavku, FON napada, Konjarnik se uspeÅ”no brani, sve Å”to propusti čvrsta odbrana, zaustavljao je sjajni golman Drndarević. Od 30. minuta gosti kreću na sve ili niÅ”ta, ponovo bez golmana u igri. To im se sveti u 35. minutu kada kapiten Vićić sa svoje polovine loptu Å”alje u prazan gol za 3:1.Ā 

PeÅ”ić potom u istom minutu uspeva da pronađe put do mreže domaćih i smanji zaostatak na gol razlike. Isti igrač pogađa stativu u 39. minutu, a kad ne mogu oni, za pogodak se potrudio domaći igrač Ljujić i minut pre kraja postigao autogol. Tako je zvanični Å”ampion srećno osvojio bod.

Prvenstvo se nastavlja u petak, kada će Konjarnik ugostiti Vranje u derbiju kola, dok FON ide u Ivanjicu.

KONJARNIK - FON 3:3 (2:1)

SALA: USC Voždovac-Å umice. GLEDALACA: 400. SUDIJE: Panić NebojÅ”a i Aleksić Nikola. STRELCI: Arsić 7, Ljujić 7. i Vićić 35.min (Konjarnik), Krasnić 4, PeÅ”ić 35. i Ljujić 39. (a.g.) (FON). ŽUTI KARTONI: Milosavljević (Konjarnik), Majstorović i PeÅ”ić (FON).

KONJARNIK: Drndarević, Milosavljević, Ristanović, Ljujić, Šljukić - rezerve: Antić, Grujić, Milutinović, Stanković, Vićić, Arsić, Bosnić, Ratković.

FON: Josimović, Krasnić, Lazić, Pavlović, PeÅ”ić - rezerve: Ljubić, Brkić, Kalanović, Milenović, Aleksić, Vučetić, Marjanović, Majstorović.

Futsal Futsal Prva Futsal liga Konjarnik FON
Zvonko Sladakovic i joÅ” 10 korisnika su tipovali utakmicu