XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Remi fudbalera Radničkog u debiju sezone pred domaćom publikom

21.08.2022 ZRKlik

Fudbaleri Radničkog, u okviru 2. kola Srpske lige "Vojvodina" u svom debiju ove sezone pred domaćom publikom, ugostili su  ekipu Bačke i po teškom i kišovitom vremenu odigrali nerešeno bez golova za prvi osvojeni bod na tabeli.

 

Prvu priliku na meču  imali su domaći u 3. minutu kada je Bačvanski centrirao za Krstinića koji je glavom loptu poslao preko gola. Nedugo zatim, u 12. minutu, Bačvanski opet odlično centrira za Jovanovića koji sa 12 metara upućuje šut, ali siguran na golu bio je golman gostiju Knežević. Ostatak poluvremena protekao je u ujednačenoj borbi oba tima,  ali bez ozbiljnijh prilika na obe strane.

U 53. minutu Bačvanski izvodi slobodan udarac sa 25 metara, precizno šutira, ali golman Knežević je opet siguran. Pripretili su gosti u 64. minutu kada je Ilić probio po desnoj strani i po zemlji pronašao Balabanovića koji je na sreću domaćih loptu poslao pored gola golmana Lekića. Domaći su pripretili u 75. minutu kada je  Mastilo  odlično pronašao Maoduša koji povlači loptu do šesnaesterca, ali upućuje slab šut pored gola. Poslednju priliku imali su crveno-crni kada je Cvejić  centrirao sa levog boka i na drugoj stativi pronašao Maoduša koji je iz prve zahvatio loptu ali direktno šutirao u golmana Kneževića.

U sledećem kolu, 27. avgusta,  fudbaleri Radničkog gostuju u Pančevu protiv ekipe Dinama.

Radnički: Lekić, Janjatović, Krstinić, Stevanović, Jovanović, Krasić, Mastilo, Bačvanski, Rosić, Turkulj, Cvejić. Zamenici: Nosalj, Marković, Runjevac, Maoduš, Markoski, Pavković i Šemić.

OFK Bačka: Knežević, Pantić, Gluvić, Rakić, Ilić, Šćepanović, Balabanović, Jevtić, Šarac, Zindović, Sedlar. Zamenici: Grčić, Eror, Leđanac, Tasić, Trifunović, Manojlović i Petković.

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Vojvodina Radnički (Zr) OFK Bačka
RaleR i još 4 korisnika su tipovali utakmicu