XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Jedinstvo Stević u baražu za VFL Istok

12.06.2022 B.Stojkovski

FK Jedinstvo Stević

Nekadašnji srpskoligaš Jedinstvo Stević pobedom na gostovanju u Uljmi zadržao je drugo mesto na tabeli koje vodi u baraž za popunu Vojvođanske lige gde će odmeriti snage sa Polet (Nakovo) drugoplasirana ekipa Zrenjaninske lige.

 

Posle dva minuta igre domaćin je došao u vođstvo iz penala, a siguran izvođač je bio Jovanović Kapiten gostiju Stefan Atanasov iskoristio je priliku i uspeo da izjdednači rezultat. Posle odmora i tri minuta igre brzonogi Balnožan uspeo je da savlada Cvijića i gostima donese prednost. Treći pogodak za goste pao je posle autogola domaćeg igrača Banu kada je zatresao sopstvenu mrežu. Gosti su znalački čuvali dva gola prednosti i na kraju zasluženo osvojili tri boda.

Partizan (U) - Jedinstvo Stević 1:3 (1:1)

Uljma. Gledalaca: 100. Sudija: Nikola Tomaš (Vršac). Strelci: Jovanović u 2 iz penala za Partizan, Atanaso u 38, Balnožan u 48, Banu u 57 minuti autogol za Jedinstvo Stević. Igrač utakmice:Atanasov.

Partizan (U):Cvijić, Pobra, S.Popov, Jovanović, Banu, Stojković, Vujičić, Oslanski, V.Popov, Pešić (V.Popov), Živojnov.

Jedinstvo Stević: Katanić (Dodevski), Angelovski, Momčilović, Živaljević, I Pešovski, Šarenac, Novakov, S.Pešovski (Kljajić), Balnožan, Atanasov, Mladenović (Šaša).

Niže lige Niže lige PFL Pančevo Partizan (U) Jedinstvo Stević
Nema rezultata