XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

MedoŔevčani vakcinisani na Torlaku

26.09.2021 H.D.Vujanović

Detalj sa utakmice - foto: H.D.Vujanović

Duel starih znanaca u Kumodražu počeo je golom domaćih u 12. minutu. Strelac je bio Popović nakon lepog solo prodora. U 18. minutu je već 2:0. Bio je to trenutak nadahnuća Vukovića kada je sa 16 metara skinuo paučinu iz protivničkih raÅ”lji. Ne skidaju domaći nogu sa papučice za gas, Pajković u 22. minutu gađa sa 15 metara ugao gola gostiju, Prodanović se ispružio koliko je dug i odbranio.Ā 

Ā 

U 31. minutu istakao se i domaći golman Jevtić, bravuroznom paradom zaustavio je Å”ut glavom Bajića nakon udarca iz ugla.Ā 

Gosti su zadnjih 15 minuta uspostavili ravnotežu na terenu, oslobodili se pritiska i na odmor otiŔli sa samo dva gola minusa.

U nastavku nije bilo uzbuđenja sve do 58. minuta. Posle prodora po krilu Vuković je na drugoj stativi pronaÅ”ao Pajkovića kome je udarac glavom sa 6 metara rezervni golman Jevtić odbranio. Kazna je stigla u sledećem napadu, Mladenović je posle brzog kontranapada prevario Jevtića i smanjio zaostatak MedoÅ”evčana.

Torlak se posle primljenog gola povukao na svoju polovinu i prepustio gostima inicijativu. Kao da se među njihove igrače uvukao strah od pobede, panično se brane. Gosti međutim ne ulaze u Å”ansu sve do 6. minuta nadoknade, Marinković je sa par metara prebacio prečku i prosuo priliku da gosti uzmu bod.

Torlak igra na MakiÅ”u protiv Lokomotive sledećeg vikenda, dok su MedoÅ”evčani ponovo gosti, ovaj put Komgrapu.

TORLAK - NAPREDAK 2:1 (2:0)

STADION: FK Torlak. GLEDALACA: 100. GL.SUDIJA: Å oÅ”kić Gojko. POM.SUDIJE: Grujović Vladimir i PeriÅ”ić Nemanja. STRELCI: Popović 12. i Vuković 18.min (Torlak), Mladenović 59.min (Napredak). ŽUTI KARTONI: Denić, Rakonjac, Pajković i Vuković (Torlak), Radojičić, Stojanović i Beljić (Napredak).

TORLAK: Jevtić, Rakonjac, Ilijazi, Denić, ToÅ”ković, Mačužić (Radosavljević), Vuković (TomaÅ”ević), Popović (Mitrić), Avemarija (Đokić), Knežević, Pajković.

NAPREDAK: Prodanović (Jevtić), Mitrović, Radojičić (Terzić), Milić, Matić, Beljić (Milinković), Marinković, Stojanović, Blagojević (Radovanović), Karadinović, Jovanović (Mladenović).Ā 

Zonske lige Zonske lige Beogradska zona Torlak Napredak
GogiMix1 i joÅ” 5 korisnika su tipovali utakmicu