XS
SM
MD
LG
Službeni rezultat
Ko je pobedio? SSNET AI prognoza
Pobeda domaćina
NereŔeno
Pobeda gosta
48%
14%
38%
Tipovanja
1
X
2
1
0
7
Utakmica tipovana 8 puta

BASK TEK
OFK Beograd
BSK Borča
Budućnost
Jedinstvo
Trayal
GFK Sloboda
Zlatibor
Loznica
OFK VrŔac
0 0 pre 9 meseci
1 komentara
PitzukUF
ŠŠ°Š“Š¾ŠŗŠ½Š°Š“Š½Š¾ Š¾Š“Š»ŃƒŃ‡ŠµŠ½ сŠ»ŃƒŠ¶Š±ŠµŠ½Šø рŠµŠ·ŃƒŠ»Ń‚Š°Ń‚, Š·Š±Š¾Š³ сусŠæŠµŠ½Š·ŠøјŠµ.
pre 8 meseci 1 Ā· 0

Tekstualni prenos utakmice
IzveŔtaj utakmice
Studenti jedva pobedili "vrtić" sa Banjice

Detalj sa utakmice - foto: H.D.Vujanović

Rad, do pre dve godine SuperligaÅ”, otvara novu stranicu u svojoj istoriji utakmicom u trećem rangu takmičenja protiv Studentskog grada. Mlada ekipa, sa najstarijim igračem od samo dvadeset godina, stigla je na Bežaniju da pokaže koliko je Å”kola fudbala sa Banjice kvalitetno radila prethodni period.

Ā 

Već u drugom minutu uzbuđenje, Repac je gađao samo ćoÅ”e sa 16 metara, golman domaćih je bio na visini zadatka. Uzvratio je domaćin u 15. minutu, Mladenović Å”utira glavom iz srca Å”esnaesterca, golmana Rada je uspeÅ”no intervenisao.Ā 

Studentski grad je poveo u 28. minutu, Gavrilović je centrirao na drugu stativu, Popadić glavom loptu vratio na penaltik odakle je Pavlović rezantnim udarcem poslao u gol. Posle dva minuta gosti su mogli da izjednače, ponovo je kao pobednik izaÅ”ao golman Terzić odbranivÅ”i Å”ut Repca sa 8 metara iskosa. Upinjao se Rad do kraja poluvremena ne bi li stigao makar do rezultatskig egala, ali osim terenske inicijative niÅ”ta viÅ”e nije uradio.

Rad igra odvažno i u nastavku, Luka Nenadović u 54. minutu sa 14 metara gađa ugao, odbranom se joÅ” jednom istakao Terzić. Od 60. minuta tempo je opao, niÅ”ta značajno nije viđeno sve do 83. minuta kada je Stefanović divnim centarÅ”utem pronaÅ”ao Gavrilovića, a ovaj sa 10 metara glavom zamalo prebacio gol "građevinara". I za kraj, neverovatno je kakvu priliku u drugom minutu nadoknade nije realizovao Pavlović na dodavanje Stefanovića, sa svega dva metra uspeo je da prebaci prazan gol gostiju.

Mučio se domaćin protiv podmlađenih gostiju, na kraju je izrudario minimalnu pobedu. Narednog vikenda Studentski grad gostuje ekipi Zvezdare, a Rad na Banjici igra protiv Sinđelića.

STUDENTSKI GRAD - RAD 1:0 (1:0)

STADION: FK Bežanija. GLEDALACA: 150. GL.SUDIJA: Karanović Marko. POM.SUDIJE: Božić Dejan i Obrenić Nenad. STRELAC: Pavlović 28.min (St.grad). ŽUTI KARTONI: Knežević, Mladenović, Paunović, Pavlović i Krstović (St.grad), Ivić (Rad).Ā 

STUDENTSKI GRAD: Terzić, Mladenović, Stefanović, Krstović, Popadić, Knežević (Novaković), Dražović (Mrđenović), Paunović, Pavlović, Gavrilović, Vukajlović (Guan Tao).

RAD: Martinović, S.Rupar, RadoÅ”ević (Panev), A.Rupar, Ivić, Trkulja (Maica), Bezarević, L.Nenadović, Repac, Popesković, N.Nenadović (Nikolić).

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Beograd Studentski grad Rad
Međusobne utakmice
2023-2024
02.03
14:33
Rad
Studentski grad
0
1
Rad
12.08
17:00
Studentski grad
Rad
3
0
Rad

Uporedni rezultati

Studentski grad
 
Rad
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
2 (1) Broj pobeda 0 (0)
0 (0) Broj nereŔenih 0 (0)
0 (0) Broj poraza 2 (1)
4 (3) Dati poeni 0 (0)
0 (0) Primljeni poeni 4 (1)
+4 (+3) gol razlika na utakmicama -4 (-1)
100% (100%) UspeŔnost 0% (0%)
PitzukUF i joÅ” 7 korisnika su tipovali utakmicu