XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Radnički bez golova sa Starom Pazovom

31.03.2021 ZRKlik

Fudbaleri Radničkog na stadionu kraj "Skrobare" u okviru 25. kola Srpske lige grupa „Vojvodina“ odigrali su nerešeno, bez golova, protiv ekipe Jedinstva iz Stare Pazove.

 

Prvu priliku na meču imali su domaći fudbaleri kada je mladi Gajilović uposlio Bačvanskog koji iz peterca upućuje šut, ali zahvaljujući odličnoj intervenciji gostujućeg golmana Jovišića lopta ne ulazi u mrežu. U 40. minutu sa 20 metara Bačvanski izvodi slobodan udarac, pronalazi Bogdanovića koji glavom pogađa prečku gostiju.

Pritisli su crveno- crni odmah na početku drugog poluvremena i već u 49. minutu Bačvanski proigrava Gajilovića koji sa 12. metara loptu šalje preko gola. Prvu ozbiljnu šansu na meču gosti su imali u 53. minutu kada je nakon šuta Zeljkovića golman Bačko odbio loptu  do Perovića koji ju je poslao  u prazan gol, ali je iskusni Bogdanović uklizao i spasio siguran pogodak. U 63. minutu Gajilović nakon solo prodora šutira sa 16. metara i lopta završava tik do stative gostiju iz Stare Pazove. Nedugo zatim u 72. minutu još jedna šansa za domaće ostaje neiskorištena kada je Gajilović sa 10. metara pogodio direktno u golmana Jovišića. Imao je zatim i Bačvanski odličnu priliku, nakon što mu je Krstinić prosledio odličnu loptu, ali sa 7 metara šalje loptu pored gola.

Gosti su finišu imali dve šanse, prvo je nakon brze kontre Lazić u 87. minutu promašio loptu kada je ostao jedan na jedan sa golmanom Bačkom, zatim je u 90. minutu opet nakon  brze kontre Marković iskosa šutirao na prazan gol, ali je Turkulj izvadio loptu sa gol linije za konačnih 0:0.

RADNIČKI ZRENJANIN: Bačko, Ćušić, Bjelica, Jovanov, Krstinić, Runjevac, Čigoja, Bačvanski, Bogdanović, Gajilović i Turkulj. Zamenici igrača: Matković, Marković, Sarić, Baroševčić, Pavlov, Vukoje i  Pavković.

JEDINSTVO: Jovišić, Vujović, Ragipović, Zeljković, Tošić, Maoduš, Nikolić, Beljić, Živanović, Žilović i Perović. Zamenici igrača: Lišić, Cimeša, Radosavljević, Milinković, Lazić i Marković.

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Vojvodina Radnički (Zr) Jedinstvo (SP)