XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

Hrabri "Studenti" sapleli Teleoptik

03.04.2021 H.D.Vujanović

Detalj sa meča - foto: H.D.Vujanović

Prvoplasirani Teleoptik koji ima svih Å”est upisanih trojki ovog proleća, dočekuje Studentski grad, ekipu sa dosta promenljivom formom. Optičari su prvom konkurentu, Brodarcu, pobegli osam bodova, pa iako joÅ” ima dosta do kraja sezone, istakli najozbiljniju kandidaturu za baraž i promociju u Prvu ligu Srbije.

Ā 

Domaćin već posle 90 sekundi ima Å”ansu da povede, Blagojević i Minić su se prekombinovali na petercu, pa je prilika otiÅ”la u nepovrat. Neki minut posle, Subotić je nadvisio sve u skoku, Å”utirao glavom sa 7-8 metara, ali je lopta prohujala kraj samog roglja.Ā 

Početni entuzijazam domaćih je nakon toga splasnuo, naredni period protiče u mlakim i bezopasnim napadima na gol gostiju. Tako se igralo sve do 42. minuta, kada gosti imaju veliku priliku da povedu. Slobodan udarac je izveo Å imun, pronaÅ”ao je Ćuluma na 6 metara, a ovaj loptu sproveo samo do stative. Na odmor se otiÅ”lo bez golova.

Prvo uzbuđenje u nastavku je viđeno u 48. minutu, Minić je izveo udarac iz ugla, a Đurković sa par metara loptu poslao kraj same stative gola gostiju. Domaći najzad postižu gol u 53. minutu, Knežević je primetio da je gostujući golman neoprezno, malo viÅ”e izaÅ”ao i sa 45 metara ga uspeÅ”no lobovao. Studenti brzo izjednačuju, nakon samo pet minuta igre od primljenog gola. Mrđenović je proÅ”avÅ”i kroz odbranu domaćih kao kroz sir, prevario i golmana i lagano loptu smestio u praznu mrežu.
Teleoptik želi da dođe do tri boda, a Blagojević u 63. minutu lepo Å”utira sa 14 metara, siguran je gostujući golman Bojović. Do kraja susreta nije viđena viÅ”e nijedna prilika za gol, jer su hrabri i borbeni gosti uspeÅ”no zatvorili sve prilaze svom Å”esnaestercu i potpuno zasluženo su nagrađeni vrednim bodom koji nose kući. U narednom 27. kolu, Teleoptik će biti gost novobeogradskog Radničkog, dok Studentski grad dočekuje Borčane.

TELEOPTIK - STUDENTSKI GRAD 1:1 (0:0)

STADION: FK Teleoptik. GLEDALACA: Bez prisustva publike. GL.SUDIJA: Međedović Jelena. POM.SUDIJE: Jovanović Ivana i Stojanac Aleksandra. STRELCI: Knežević 53.min (Teleoptik), Mrđenović 58.min (St.grad). ŽUTI KARTONI: Blagojević i Dragić (Teleoptik), Ćulum, Velikić, Šimun i Gavrilović (St.grad).
TELEOPTIK: Slavković, Krstić (Obradović), Ćorković, Momčilović, Subotić, Đurković, Dragić, Minić, Marković, Knežević (Lekić), Blagojević (Stakić).Ā 
STUDENTSKI GRAD: Bojović, Popović, Tufegdžić, Krstović, Velikić, Ilić (Stegnjaja), Mrđenović (Puzović), Gavrilović (Stojadinović), Ćulum, Šimun, Jovanović (Drndarević).

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Beograd Teleoptik Studentski grad
Nema rezultata