XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

KomÅ”ijski derbi pripao mladim ĖtraktoristimaĖ

19.09.2021 H.D.Vujanović

Detalj sa utakmice - foto: H.D.Vujanović

Prve komÅ”ije su odmerileĀ snage kraj hale "Ranko Žeravica". Utakmica protiče u međusobnom nadmudrivanju i igri između dva Å”esnaesterca. Tako je bilo sve do 27. minuta kada Vukić lucidnim potezom ostavlja Đapu samog ispred gola Zemuna, ovom nije bilo teÅ”ko da savlada nemoćnog Davidovića. Imali su i gosti prilike za gol, ali je Å”uteve Nikolića i Isidorovića sa desetak metara golman Trajković uspeÅ”no zaustavio, pa se na odmor otiÅ”lo minimalcem za IMT.Ā 
Zemun u nastavku ima apsolutnu nadmoć, dok su se domaći opredelili za čuvanje vođstva i brze kontranapade. Iz jedne brze kontre domaći stižu i do drugog pogotka, a strelac je ponovo bio Đapa, ovog puta u 62. minutu. Na kraju je mudrija i disciplovanija igra mladim traktoristima donela tri boda.

Ā 


IMT - ZEMUN 2:0 (1:0)


STADION: FK IMT. GLEDALACA: 200. GL.SUDIJA: Rabrenović Nikola. POM.SUDIJE: Krstić Ivan i Radoičić Nenad. STRELCI: Đapa 27. i 62.min (IMT). ŽUTI KARTONI: Vukić i Jovanović (IMT), N.Jovanović, Jovančević, ToÅ”ić, Miladinović i Čvoro (Zemun).
IMT: Trajković, Đuričković (Tomofejev), Radojlović, Gukić (Denković), Radojević, Å kundrić, Jovanović (Stevanović), Vukić (Cvejić), Đapa, Luković, Filipović (Gajinov).Ā 
ZEMUN: Davidović, N.Jovanović, Isidorović, Jovančević (Čvoro), A.Jovanović, ToÅ”ić, Todović (Savić), Mastilović (Miladinović), Nikolić (Å uÅ”kavčević), Azarić (Rakić), Ademi.

Omladinske lige Omladinske lige Omladinska liga Srbije IMT Zemun
Nema rezultata