XS
SM
MD
LG
11.01.2018 Administrator 945

"Orlovi" isprobali Spaladium Arenu

Seniorska reprezentacija Srbije doputovala je u Split, gde ih je u hotelu Lav dočekala prijatna dobrodošlica od strane predstavnika najvećeg grada u Dalmaciji. "Orlovi" su posle dvočasovnog odmora odradili trening u Spaladium Areni - gde će u petak od 20.30 časova igrati prvi meč na Evropskom prvenstvu sa selekcijom Hrvatske.

Foto: RSS

- Očekujemo dobru partiju posle malo slabijih u pripremnom periodu. Želimo da pružimo dobar otpor Hrvatskoj i izađemo zadovoljni sa terena. Šta to znači, videćemo već sutra. Dobro se osećam. Nema nikakvih problema. Uvek kada dođe neka promena, dođe nova energija, ambicije i motivi. O umoru ne razmišljam. Hala će biti puna. Očekujem da mi odigramo dobar meč. Od Hrvatske se mnogo očekuje. Ne daj Bože da bude i neki loš ishod, imamo još dve utakmice da to ispravimo - rekao je Petar Nenadić.

- Posle dve i po nedelje i ovoliko mečeva napokon smo došli u Split Svi jedva čekamo da počne. Jako sam srećan da ću debitovati na velikim takmičenjima. Jako sam motivisan. Očekujem težak meč, Hrvatska je jedan od favorita, ali i mi imamo dobru ekipu. Borićemo se i nadati pobedi ako odigramo onako kako smo se dogovorili - zaključio je Petar Đorđić.