XS
SM
MD
LG

FA Kup: Junajted rutinski sa Redingom, Arnautović strijelac u pobjedi Vest Hema

Fudbaleri Mančester Junajteda i Vest Hema plasirali su se u četvrto kolo FA Kupa. Junajted je izbacio Redinga a Vest Hem Birmingema i oba meča su završena rezultatom 2-0.

Juanjted je dobro otvorio susret i imali su šansu preko Sančeza. Reding je uspio uzvratiti preko Jadome. Ipak, Junajted je poveo. Pogodak je postigao Mata iz penala. Iako je Reding imao dosta prilika do kraja prvog poluvremena nisu uspjeli izjednačiti i kazna je stigla. U zadnjoj minuti prvog poluvremena, Lukaku je pogodio za 2-0. U nastavku susreta nije bilo promjene rezultata i Junajted je slavio. Inače, ovo je bio peti susret i peta pobjeda Solskjera na klupi Junajteda što je najboljis tart jednog menadžera u istoriji kliba.

Vest Hem je izašao u veoma jakom sastavu a debitovao je i bivši igrač Arsenala Samir Nasri. Veoma rano došli su do vodstva. Strijelac je bio Marko Arnautović. Desetak minuta nakon gola, Arnaut se povrijedio i izašao je iz igre. Ispostaviće se da je ta izmjena bila dobra jer je Endi Kerol postigao pogodak u završnici susreta za 2-0 ''Čekićara''.
 

Foto: Manchester United