XS
SM
MD
LG

I Zvezdi i Sarajevu protivnici sa istoka u drugom kolu kvalifikacija

Foto: uefa.com

Fudbaleri „Crvene zvezde“ bi u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona trebali igrati protiv boljeg iz duela Dinamo Tblisi - Tirana , dok bi „Sarajevo“ za protivnika imalo  pobjednika duela Dinamo Brest – Astana.

Ukoliko, prema očekivanjima, šampion Srbije izbaci šampiona Gibraltara „Evropu“ u drugom kolu kvalifikacija bi se sastali sa šampionom  Gruzije ili Albanije . Sa druge strane ako „Sarajevo“ izbaci „Konahs Ki“ iz Velsa u drugom kolu će imati zadatak protiv šampiona Bjelorusije ili Kazahstana.  Zagrebački „Dinamo“ svoj evropski put počinje protiv boljeg iz duela  „Floriana“ (Malta)  - Kluž (Rumunija).  Slovenački šampion „Celje“ ukoliko prođe irskog „Dandalka“ ide na boljeg iz duela Molde (Norveška) -   KuPS (Finska), a podgorička "Budućnost" ukoliko bude bolja od "Ludogoreca" igraće sa danskim Mittjilandom. Drugi predstavnik Hrvatske Lokomotiva Zagreb igraće protiv bečkog Rapida.

Mečevi prvog kola igraju se 18. i 19. avgusta, a drugog 25. i 26. avgusta.  Igra se po jedan meč u prva tri kola, a domaćini će biti naknadno poznati zbog situacije sa korona virusom.