XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

SLI: Radnički (P) - Timočanin 4:0

26.10.2014 plusonline.rs

Rivali koji još uvek nisu "razdužili dugove"! Piroćanci pamte ranije prvenstvo, Knjaževčani odavno žele da se "isprse" u Pirotu i pokažu da su napredovali. Važnije od svega je, da bude fudbala, da bude golova I da gledaoci uživaju. Radničkom ovi bodovi znače potvrdu vrednosti koja može da omogući i titulu jesenjeg prvaka. Ali, treba ići iz meča u meč. Prvi u toj seriji igra se danas na Stadionu kraj Nišave.

Kako je samo krenulo! Dve prilike za domaće,jedna za goste. 4.minut Marko Mančić sa 14 metara sutira slabo,štoper izbcuje loptu u korener. 6.minut Arsić koristi gresku odbrane domaćih ,ali traljavo šutira sa 8 metara u Stefanovica. 8.minut Dimitrov prihvata poklon levog beka gostiju unosi loptu na 8. metara od gola,daje dug for i šansa ostaje neiskoriscena. Jos jedna akcija ,,belih,, ali Mancic i Dimitrov ne uspevaju  u zavrsnici. Gosti cvrsti u odbrani i na sredini terena, retko  opasni u napadu.Domaci imaju inicijativu, ali grese u zavrsnici. Sudija svira,kako se to kaze "po knjizi"!

 

 

Konacno,mreza se zatresla. Slobodan udaraca na 25 od gola gostiju.Stamenkovic je kratko ,,gurnuo,,loptu Spasicu, a ovaj u punom trku snazno sutirao. Na putu ka golu pogodila je nekog u brojnoj odbrani Knjazevcana ,promenila pravac i zavrrsila u mrezi!!!
20.minut Goool Stefan Spasic 1:0

35. minut -Tri sumnjive pozicije u napadu igraca domaceg tima zaustavio je pomocni arbitar Nikola Veljkovic. Bilo je zvizduka, nismo sigurni da li je uvek bio u pravu. Domaci koriste greske gostiju u napadu i kontranapadima ugrozavajh gol.Trener Aleksic je time zeleo da ,,izvuce,, bedem Knjazevcana. Bilo je brzih napada Mancica,Apostolovica,Ristova, Dimitrova, cak i bekova! I evo drugog gola. Posle jednog od takvih napada Ristov je izasao "jedan na jedan" gurnuo loptu kraj golmana i usetao se u mrezu!
38.minut Goool Denis Ristov  2:0.

E, konacno greska sudija. U 44. minutu Zeljko Dimitrov je nadskocio golmana i glavom ubacio loptu u mrezu. Sudija je pokazao na centar,pomocni Vekjkovic takodje. Golman gostiju ostao je da ,,place,, na travi. Utrcao je,naravno lekar i kada se golman pridigao,arbitar Jovan Djurdjevic cinj prvu gresku u prvom poluvremenu,menja odluku i pokazuje da se radi o prekrsaju!
Puj pike, ne vazi. Ostalo je 2:0!

Drugi deo poceo je napadima sa obe strane.Gosti dalje igraju na stihijske napade, domaci to koriste za brzu igru na sredinj i polukontre. Zbog povrede u  svlacionici je ostao Bojan Stamenkovic,zamenio ga Nikola Ciric. 50.minut i dalje 2:0.Gosti cesce napadaju!

Nova prilika za domace. Ristov izlazi sam na 5. metara iskosa,lobuje golmana koji izbacuje loptu u korner. Igra se i dalje otvoreno, domaci  cesce pred golom protivnika.Previse gresaka u pas igri i organizaciji napada u zavrsnici. Igra se po veoma hladnom vremenu! Sudija Cvetkovic presudjuje uglavnom dobro.Ponekada nacini nepotrebne sitne greske. Ona iz prvog dela bila je drasticna!

Sve manje vremena za treci gol,a sve vise prilika. U 78.minutu Nemanja Mancic sa 12. metara sutira u golmana. Vojkan Aleksic priprema izmenu. Uci ce uskoro najmladjj fudbaler u istoriji Radnickog,kadet Darko Vasic kojj ima samo 17 godina. Ristov je ima jos dve dobre akcije ,ali bez zavrsnice.

U 84. Minutu dvostruko slavlje i aplauzi! Dok se mladjanj DarkoVasic pripremao da sa 17  gidina debituje, Zeljko Dimitrov je pobegao stoperu i sa 10. metara zatresao mrezu. 84. minut Goool  Zeljko Dimitrov 3:0 I konacno,pirotski mister go, bezi svojim cuvarimai ponovo trese mrezu. DA SE ZNA KO JE KO ! 86. mjnut Gool Zeljko Dimitrov 4:0.

radnicki-timocanin

Radnički Stefanović, Davidović, Nikolić, Ivanov, Stojković , Ristov, Apostolović, Dimitrov, M.Mančić  Stamenković, Spasić, Rezerve Ilić, B.Mančić, Vasić, Djordjević, Vlajković, N.Mančić. Ćirić .

 

Fudbal Fudbal Srpska liga Istok Radnički (P) Timočanin
Nema rezultata