XS
SM
MD
LG

4 : 0
Poluvreme
2 : 0
1
X
2
0
0
0

Izveštaj utakmice

Raška okružna liga: Magnohrom - Radnički 4:0

04.05.2011 sonyman

Nova pobeda fudbalera Magnohroma na domaćem terenu.U utakmici 23.kola savladan je Radnički iz Kovača rezultatom 4:0.Osvojena su 3 veoma značajna boda,koja domaćoj ekipi produžavaju nadu u borbi za opstanak.Da su domaći ovako igrali i u prethodnim utakmicama kod kuće,opstanak bi davno bio obezbeđen.

Od samog početka domaći su krenuli silovito,dok su gosti prilike vrebali iz kontranapada.U takvoj igri bolje se snašao domaćin koji je preko mladog Alekse Janića u 13. i 45. minutu iskoristio dva kiksa odbrane gostiju.Svoj treći gol Janić postiže  u 85. minutu,a konačnih 4:0 postavlja rezervista Jovanović.Možda bi gosti prošli i bolje da do izražaja nije došla nedisciplina igrača ovog tima:u 26.minutu crveni karton zbog dve javne opomene dobija kapiten Žarković,a u 70.golman Grbović ne uspeva da realizuje jedanaesterac.Uopšte gledano,gostujuća ekipa ne liči na onu ekipu iz I dela prvenstva,koja je plenila lepom i efikasnom igrom.Uostalom,već su dospeli u opasnu zonu,pa će im svaki naredni meč biti borba za goli ligaški život.

 Koliko je domaćima važno što su osvojili 3 boda,isto toliko je i bitno što su dobili još jednog mladog igrača na koga mogu ozbiljno da računaju.O kvalitetima mladog Alekse Janića (94.godište) tek će se čuti,za početak samo i to da je dan ranije na utakmici omladinske lige za svoj tim postigao takođe het-trik. U narednom kolu,crveni đavoli gostuju u Baljevcu,gde će,poštujući tradiciju u kojoj ostvaruju dobre rezultate,pokušati  da ostvare pozitivan rezultat.

Igralište: Stari aerodrom. Gledalaca: 50. Sudija: Milanović , pomoćnici: Grujičić  i Blažeski. Žuti kartoni: Petrović, Jovandarić, Jeremić i Nikolić (Magnohrom), Stojanović i Šćepović (Radnički). Crveni karton:Žarković (Radnički). Igrač utakmice: Aleksa Janić (Magnohrom).

MAGNOHROM: Ponorac, Čingelić, Mijalačković, Petrović, Nikolić , Jeremić , Jovandarić , Aleksandrović (Matović), Janić (Jovanović), Filipović , Okošanović .

RADNIČKI: Grbović,Terzić (Milošević), Stojanović (Lukić), Bogavac, Žarković , Raković, Stanković, Lazarević, Memedović, Šćepović, Čukanović (Stanković).

Fudbal Fudbal Raška okružna liga Magnohrom Radnički
Boki79 i još 1 korisnika su tipovali utakmicu
NiskaBanjark je postavio sliku
Povodom obeležavanja 100 godina od osnivanja Fudbalskog saveza Beograda (12. marta 2020. godine) u pripremi je prigodna monografija. Iz tog razloga Fudbalski savez Beograda se obraća svim klubovima koji su članovi saveza da daju svoj doprinos u izradi ovog značajnog dela i pomognu autorima kako bi sve bitne činjenice, a posebno one koje se odnose na klubove članove FS Beograda, ostale zabeležene u istoriji. Molimo klubove i njihovo članstvo, da iskažu dobru volju i ulože mali napor kako bi u FS Beograda dostavili precizne podatke za buduću monografiju i to tako što će najkasnije do 29. novembra 2019. godine precizno odgovoriti na sledeća pitanja i ispuniti molbu za dostavu priloga iz ovog anketnog upitnika. Potrebno je da odgovorite na sledeće: 1. Navedite pun naziv/ime vašeg kluba. 2. Pošaljite nam zvanični grb (skeniran na 300 dpi) na: ducafsb@gmail.com 3. Navedite datum osnivanja, sedište i stadion na kome igra vaš klub. 4. Navedite zvanične i rezervne klupske boje. 5. Navedite ime i prezime predsednika (potpredsednika) i sekretara kluba. 6. Navedite koji je najveći uspeh, najviši rang takmičenja u kome je klub igrao i u kom takmičenju klub igra u sezoni 2019/2020. 7. Navedite 5 - 10 najpoznatijih igrača u klupskoj istoriji. 8. Pošaljite nam fotografiju prvog tima koji igra u sezoni 2019/2020 (skenirano na 300 dpi) na: ducafsb@gmail.com ili je dostavite u prostorije FS Beograda u Deligradskoj 27. 9. Navedite podatke za koje mislite da treba da budu pomenuti u vezi sa klupskom istorijom (nadimak, navijači, značajne ličnosti). Verujemo da ćete odgovarajući nam u ovoj anketi, a na taj način i prezentacijom vašeg kluba, doprineti očekivanom kvalitetu monografije i da svakako nećete kasniti u predaji materijala kako bi vaš klub imao svoje mesto na stranicama monografije na kojima ćemo ga predstaviti.
nikolarajcic i još 2 korisnika su tipovali utakmicu
nikolarajcic i još 3 korisnika su tipovali utakmicu
nikolarajcic i još 2 korisnika su tipovali utakmicu