XS
SM
MD
LG

Cvetković: Rezultat je bio u drugom planu, verujem u momke!

Selektor reprezentacije Srbije, Jovica Cvetković, nije bio nezadovoljan uprkos porazu od Makedonije 29:32 u kontrolnom meču u Beogradu.

- Čestitam Makedoniji na današnjoj pobedi. Ovo je bila naša prva utakmica nakon sedam meseci u ovom sastavu, a pritom smo roviti, imamo problema sa povredama i zasićenošću igrača, odnosno umora zbog napornih šampionata u klubovima. Radili smo dva-tri dana na akcijama koje treba da sprovodimo, tako da je bilo nemoguće da danas izgleda bolje nego što je izgledalo. Najbitnije je da se videla želja kod naših igrača. Moji pokušaji da donesem nešto novo u igru sigurno pravi zabunu kod igrača, tako da je ovaj poraz na moju dušu, Nije ovo ništa zabrinjavajuće, bio bih zabrinut da smo danas pobedili, s obzirom na sve ovo.

Foto: RSS

Sjajan je bio makedonski golman Nikola Mitrevski:

- Zahvalio bih se domaćinima na lepom gostoprimstvu. Odigrali smo dobro i u odbrani i u napadu. Zadovoljan sam ovom predstavom naše reporezentacije. Želim puno sreće reprezentaciji Srbije na EP.

Petar Nenadić, srednji bek reprezentacije Srbije, ovako je video duel:

- Čestitam Makedoniji na zasluženoj pobedi i želim joj puno sreće na prvenstvu. Što se tiče nas, mislim da smo odigrali najslabiju partiju u nekom poslednjem periodu. Možda je to i dobro, da se otreznimo i vidimo gde smo. Kada pobediš, odeš na takmičenje pun samopouzdanja, a ovako ideš sa nekom strepnjom i onda na velikoj sceni pokazeš šta znaš. Naravno, nijedan poraz ne može da raduje, ali mi daje neku nadu za bolje sutra. Najviše bih voleo da taj 12. januar dočekamo zdravi, sa Beljanskim, Šešumom i Ratkom. Sa njima će ovo biti potpuno druga priča.