XS
SM
MD
LG
Ko je pobedio? SSNET AI prognoza
Pobeda domaćina
Nerešeno
Pobeda gosta
76%
7%
17%
Tipovanja
1
X
2
0
0
0


10
Zadrugar
7
11
Miloš Pocerac
7
12
Sevojno
7
9
FAP
7
10
Zadrugar
7
11
Miloš Pocerac
7
Budućnost
Sloga (S)
Polimlje
Ribnica
OFK Osečina
Jedinstvo
Drina
Budućnost
Sloga (S)
Polimlje
Izveštaj utakmice

Zona Drina : Miloš Pocerac - Zadrugar 0:1

04.10.2011 lenta

Zadrugar je u gostima izvojevao veliku pobedu. Prethodni kiks kod kuće zeleni su nadoknadili trijumfom nad ekipom Miloša Pocerca. Domaći su imali inicijativu u prvom delu meča, ali jalovu, dok su gosti vrebali prilike iz kontranapada. Šansi je bilo, imali su domaći dva opasna slobodna udarca u prvom delu, a Zadrugar sjajnu priliku koju Stejanić nije pretvorio u pogodak.
U drugom delu gosti su se probudili iz uspavanke domaćina. Na samom startu šansa za Radovanovića, ali on pogađa samo okvir gola. Još jednu priliku ne koristi Bojičić , oštar šut iz šesnesterca nedovoljan da bi Budaković kapitulirao. Nervozni Mitrović zbog oštre igre dobija drugi žuti karton a ekipa Pocerca ostaje sa igračem manje u 55. minutu. U ekipi Zadrugara odličan je na sredini terena bio, nerešiva enigma za domaće, Nikola Marković koji se vratio u prvu postavu nakon kraće pauze zbog povrede. Upravo je on proigrao Leontijevića po levoj strani u 61. minutu. Usledio je oštar centaršut a visoko iznad svih bio je Stejanić. Poslao je loptu u suprotni ugao koju je Budaković samo pogledom ispratio. Neprelazna je bila zadnja linija Zadrugara na ovom meču. Đenisić i Živković lako su izlazili na kraj sa nedorečenim napadačima domaćina. Nova šansa za Zelene u 75. minutu. Stejanić je odlično izveo slobodan udarac na kratko odbijenu loptu natrčao je Novaković i dobro šutirao sa pet metara, ali Budaković sjajno interveniše. Zapretili su gosti u nadoknadi vremena. Loša procena Ćosića rezultirala je da gosti pogode prečku, odbitak daleko od svog gola šalje Đenisić. Na kraju tri boda zasluženo odlaze u Lajkovac.

MILOŠ POCERAC: Budaković, Gligorić, M.Marković (S.Marković), Bošković (Nešković), Karić, Milinković, Mitrović, Gajić, Stefanović, Milovanović (Jošić), Damjanović.
ZADRUGAR: Ćosić, Pavlović (Nestorović), Leontijević, Spasić, Živković, Đenisić, Novaković, Marković, Radovanović (Milošević), Bojičić, Stejanić.

Fudbal Fudbal Zona "Drina" Miloš Pocerac Zadrugar
Međusobne utakmice
2011-2012
22.04
16:00
Zadrugar
Miloš Pocerac
0
1
02.10
15:30
Miloš Pocerac
Zadrugar
0
1

Uporedni rezultati

Miloš Pocerac
 
Zadrugar
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
1 (0) Broj pobeda 1 (0)
0 (0) Broj nerešenih 0 (0)
1 (1) Broj poraza 1 (1)
1 (0) Dati poeni 1 (0)
1 (1) Primljeni poeni 1 (1)
0 (-1) gol razlika na utakmicama 0 (-1)
50% (0%) Uspešnost 50% (0%)
Nema rezultata