XS
SM
MD
LG

Održan Međunarodni džudo turnir u Vrnjačkoj Banji

U Sportskoj hali ‚‚Vlade Divac'' u Vrnjačkoj Banji upravo je završen Međunarodni džudo turnir ‚‚Goč 2018'' u organizaciji džudo kluba ‚‚Goč''. Učestvovalo je 172 takmičara iz 28 klubova, iz Srbije i Crne Gore (Igalo i Kotor). Ovo takmičenje svečano je otvorio predsednik Sportskog saveza Vrnjačka Banja Dušan Radović.

Mi smo imali ukupno šest takmičara koji su osvojili šetiri medalje, jedno peto i jedno sedmo mesto. Zlatnu medalju osvojila je među kadetkinjama Tijana Pljevaljčić u kategoriji do 60kg, Anita Radulović srebrnu medalju u kategoriji do 48kg. Među starijim pionirima Andrija Petrašinović i Nenad Savković su u svojim kategorijama do 60 odnosno do 73kg osvojili srebvrne medalje.

Nemanja Miodragović je osvojio peto mesto u kategoriji do 73kg a među kadetima Strahinja Savković sedmo mesto u kategoriji do 81kg. Sve u svemu ovaj turnir je protekao u fer i korektnoj atmosferi, suđenje je bilo nepristrasno,a prikazano je solidno znanje takmičara u borbama za medalje. Zadovoljan sam i učinkom svojih takmičara, a do kraja ove godine biće još takmičenja i novih medalja'',rekao nam je predsednik džudo kluba ‚‚Goč'' iz Vrnjačke Banje Zoran Stamenić.

Mladi džudisti na Međunarodnom turniru u Vrnjačkoj Banji