XS
SM
MD
LG

Kvalifikacioni mečevi sa Vimbldona prvi put uživo širom Evrope
  • Ljubitelji tenisa iz 34 zemlje biće u prilici da pogledaju okršaje kvalifikanata na Eurosportu
  • Prenosi su deo strategije Eurosporta da obogati prenos Gren slem tenisa
  •  Eurosport već prenosi kvalifikacione mečeve sa Australian Opena i Rolan Garosa

Ove godine, ljubitelji Vimbldona biće u prilici da uživaju ne samo u vrhunskoj igri najboljih tenisera sveta, već i u kvalifikacionim mečevima koje će moći da prate uživo na Eurosportu 1 i preko Eurosport Plejera.


Eurosport, dom Gren slem tenisa, ove godine će prenositi šampionat u 34 zemlje širom kontinenta, a po prvi put biće prenošeni i kvalifikacioni mečevi.

Kvalifikacije za ovaj šampionat, na kojima će najverovatnije učestvovati i Marija Šarapova, održaće se u ponedeljak 26. juna u Roehamptonu, dok će glavni turnir početi nedelju dana kasnije u ponedeljak 3. jula.

Prenos Gren slem turnira na Eurosportu predstavlja više od samih dešavanja na terenu. Uz analize vrhunskih stručnjaka i inovativne tehnologije gledaoci će biti u prilici da budu potpuno uključeni u sve ključne momente turnira.
 

Direktor Eurosporta Piter Haton je izjavio: “Primetili smo odlične reakcije ljubitelja tenisa  koji su pratili prenos sa kvalifikacionih turnira na Australian Openu i Rolan Garosu, i uzbuđeni smo što smo u mogućnosti da prenosimo kvalifikacije za Vimbldon.

Izvesno je da će ove godine u kvalifikacionim mečevima na Vimbldonu učestvovati i neka od najpoznatijih imena iz sveta tenisa, tako da očekujemo veliko interesovanje za ovaj turnir. Trudimo se da obogatimo naš prenos teniskih mečeva i da ojačamo našu poziciju doma Gren slem tenisa.”

 

O kanalu Eurosport

 

Eurosport je kanal u vlasništvu kompanije Discovery koji povezuje fanove i sportiste na najvećim sportskim događajima. Kao novi dom Olimpijskih igara u Evropi, Eurosport će omogućiti vrhunsko iskustvo Igara velikom broju ljudi – povezujući fanove sa njihovim lokalnim herojima. Učvršćujući se kao dom biciklizma, grend slem tenisa i zimskih sportova, kanali Eurosport 1 i Eurosport 2, kao i Eurosportnews dosežu do 231 miliona kumulativnih pretplatnika širom 95 zemalja u Evropi, pacifičkoj Aziji, Africi i bliskom Istoku. Eurosport.com je najposećenija internet stranica koja se bavi sportskim vestima, sa 60 miliona posetilaca mesečno. Eurosport Player je sveobuhvatna propusnica za najveće događaje, dostupna uvek i svuda u 52 zemlje.

 

Eurosport Events je specijalizovan za organizaciju i promociju međunarodnih sportskih događaja. Više informacija je dostupno na corporate.eurosport.com