XS
SM
MD
LG

MOK Topličanin 97 dočekuje lidera II lige Istok!

Ekipa MOK Topličanin 97 iz Prokuplja je proteklog vikenda jedva savladala fenjeraša II lige Istok, ekipu OK Radan Lebane rezultatom 3:2. 

Foto: Prokuplje na dlanu


Svakako da će se prokupčani truditi da ovu utakmicu što pre zaborave zato što im u poslednjem kolu na megdan dolazi lider II lige Istok OK Desetka iz Niša, ekipa koja ne zna za poraz od početka prvenstva. 

Dimitri Tošić, primač prokupačke ekipe, i jedina svetla tačka na prethodnom gostovanju ekipi OK Radan je najavio požrtvovaniju igru cele ekipe i pozvao navijače da podrže ekipu sada kada je najpotrebnije. 

Tim menadžer Božidar Jović je kratko za srbijasport.net izjavio: " Idemo na pobedu protiv Desetke. To je sve što imam da kažem".

Trener ekipe Miladin Radoičić se nada da će prvi put od početka sezona imati kompletan sastav i sve igrače na raspolaganju, zato što tokom celog prvog dela sezone nije mogao da računa na kompletan fond igrača. 

Derbi 8.kola II lige Istok igra se u Prokuplju, u sportskoj hali "dr Zoran Đinđić", u nedelju 10.12.2017. godine sa početkom u 17h.