XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Krušik začinio niz pobeda valjevskih ekipa

21.10.2013 Dragan Ilić

Sjajni uspesi ekipa iz grada na Kolubari započeti u subotu pobedama prvoligaša odbojkašica Valjeva u Kosjeriću (3:2) košarkaša Metalca nad Slogom iz Kraljeva (80:64) odbojkaša drugoligaša Valjeva 014 protiv aranđelovačke Šumadije (3:0) fudbalskih zonaša Radničkog (2:1) i Budućnosti (1:0) sa Brezovicom i šabačkim Borcem, nastavljeni u nedelju trijumfom rukometaša Metalca nad Obilićem (23:20) a na kraju jedinstvenog vikenda trijumfa začinji su rafalom od pet golova fudbalera trećeligaša Krušika u mreži Pobede iz Beloševca.

Trebalo je biti strpljiv pa dočekati 10-o kolo za prvu radost Krušikovaca u novoj sezoni. Mladoženja, golman Krušika, Bojan Vojisavljević u danu kada je stao na ludi kamen doneo je sreću kolegama za toliko iščekivani uspeh, a dobio je i prelepi poklon za svadbu od saigrača, pobedu. Činilo se da glasine o navodnom vraćanju“zaduženih“ bodova Beloševčanima imaju smisla posle promašenog penala Stojanovića u 2. minutu i kikseva Simića i Tomića u 7. i 10. za ekspresnih 0:2. Da se nisu baš zaigrali previše na momačkoj večeri u subotu u noć Krušikovci su najavili golom Raševića sa bele tačke u 17. minutu, da bi u poslednjim trenucima prvog poluvremena Simić promašio zicer za izjednačenje. Domaćin u nastavku pojačava ritam, a trener Željko Milošević izmenama još više ide na ruku kolegi Jovanoviću. U 51. minutu Baljak donosi izjednačenje,a bombom u rašlje za paradu Radosavljevića najavljuju kako se ispostavilo 880 minuta čekani pobednički rasplet. Maestralnu akciju Popovića, Raševića i Rajkovića najlepšim golom na meču u 71. minutu završava junak meča Zoran Baljak, šest minuta kasnije posle ukradene lopte na centru asistent Petraševiću za 4:2. U nadoknadi vremena Petrašević beži po boku šutira ka golu, a u nameri da spreči pogodok Radunović loptu zakucava u sopstvenu mrežu.

KRUŠIK –POBEDA 5:2 (1:2)

Stadion Krušik . Gledalaca:250. Sudija:Tamara Pavlović (Čačak) 7. Žuti kartoni: Petrović, Baljak, (Krušik) Dejan i Bojan Miljuš (Pobeda). Strelci:Rašević u 17 iz penala, Baljak u 51. i 71. Petrašević u 77 i (90+3), a Dejan Miljuš u 7. i Kostadinović u 10. minutu za Pobedu. Igrač utakmice Zoran Baljak (Krušik). 

KRUŠIK: Ranković 7, Đorđević 7, Popović 6,5 Tomić 6,5 Simić 6,5, Rajković 6,5 Ašković 5,5 (Tešić) Petrović 7,Baljak 8 (Maksimović) Rašević 7 (Jakovaljević) Petrašević 7,5.

Pobeda: Radosavljević 5,5 Bjelanović 5,5 B.Miljuš 6, Radunović 5.5 Ljujić 5,5 Lepović 5,5 Matanović 6, Kostadinović 6,D.Miljuš 5,5(Šimunić 5,5)Vidić 6,5 (Kostić) Stojanović 6.

Fudbal Fudbal Srpska liga "Zapad" Krušik Pobeda
Nema rezultata