XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

Rapsodija Zvezdinih omladinaca

06.10.2019 H.D.Vujanović

Foto: H.D.Vujanović

Posle velikog uspeha i pobede na Olimpijakosom u Omladinskoj ligi Å”ampiona, Zvezdine junoÅ”e su odigrale sjajnu utakmicu protiv vrÅ”njaka sa Banjice. Trener Slavoljub Đorđević je odmarao dosta igrača iz prve postave, Å”ansu ukazao onima sa manjom minutažom, ali se to nije odrazilo na igru.

Posle početnog ispitivanja snaga u 20. minutu Milovanović lepo proigrava Matića koji Å”utira iz prve, vratar Rada NeÅ”ić je ukrotio udarac. Samo 2 minuta kasnije svoj udarac je isprobao Lukić, a NeÅ”ić paradom ponovo zaustavlja i taj Å”ut. Međutim minut kasnije je kapitulirao kada je Blagojević pogodio sam ugao. U 26. minutu Matić ponovo sa desetak metara ugrožava gol gostiju, ali je njegov udarac zavrÅ”io kraj stative.
Nastaje malo zatiÅ”je do 42. minuta kada Lukić postiže glavom lep pogodak, posle centarÅ”uta Radulovića iz kornera. Ovaj pogodak je definitivno slomio Radovce i do poluvremena Bačanin i Milikić imaju izgledne prilike, a Å”to ih nisu realizovali kriv je veoma dobri vratar Rada, NeÅ”ić.

Na samom početku drugog poluvremena Milovanović je odigrao povratnu loptu na Bačanina, a on je sa 13-14 metara Å”alje visoko iznad prečke. U 51. minutu je Piplica proigrao Pantovića za vođstvo od 3:0. Potom beležimo jedan jedini udarac gostujućih igrača ka golu Zvezde, Zogovićev Å”ut sa dvadesetak metara je zavrÅ”io pored same stative.

Radulović nastavlja sa teledirigovanim centarÅ”utevima i u 54. minutu pogađa Burmaza, a ovaj glavom Å”alje loptu kraj stative. Radulović je ponovo bio asistent u 57. minutu kada je pronaÅ”ao usamljenog Babića kojem nije bilo teÅ”ko da iz blizine zatrese protivničku mrežu.Ā 

Igrao se 64. minut kada najbolji igrač danaÅ”nje utakmice Radulović, od asistenta postaje strelac, poslavÅ”i loptu pod prečku za vođstvo od 5:0. Potom Piplica izvodi slobodan udarac u 74. minutu, najviÅ”i u skoku je Pisar i Å”alje je iza leđa nemoćnog NeÅ”ića. Konačnih 7:0 postavlja Piplica u 82. minutu kada sa 22 metra pogađa sam ugao.

CRVENA ZVEZDA - RAD 7:0 (2:0)

STADION: Rajko Mitić - jug veÅ”tačka trava. GLEDALACA: 300. GL.SUDIJA: Milenković Miroslav. POM.SUDIJE: Banović Bojan i Stanojković Aleksandar. STRELCI: Blagojević 23.min, Lukić 42.min, Pantović 51.min, Babić 57.min, Radulović 64.min, Pisar 74.min i Piplica 82.min (Crvena Zvezda). ŽUTI KARTONI: Matić i Milikić (Crvena Zvezda), Stojanović i Vulović (Rad).
CRVENA ZVEZDA: Katić, Gačić, Blagojević, Matić, Lukić, Milikić (Pisar), Pantović (Burmaz), Odada, Milovanović (Babić), Bačanin (Piplica), Radulović (PeÅ”ović).
RAD: NeÅ”ić, Stojanović, Simeunović, Vulović (Milovanović), Vukotić, Pahomov, Nikolić (Lukač), Živanović (Malić), Rodić (Stojković), GrubiÅ”ić, Zogović.

Omladinske lige Omladinske lige Omladinska liga Srbije Crvena zvezda Rad
Nema rezultata